Кіно онлайн П`ятниця, 26.04.2024, 03:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Один з лідерів з інвестицій в китайську індустрію розваг - китайська корпорація Dalian Wanda - купить велику мережу кінотеатрів у США AMC Entertainment. Про це повідомляється в прес-релізі Wanda.

Сума операції складе 2,6 мільярдів доларів. За умовами угоди, ще півмільярда доларів китайці інвестують в розвиток оператора. AMC є другою за розмірами мережею кінотеатрів у США і Канаді після групи Regal Entertainment. Таким чином, уточнюється в повідомленні, після покупки американської компанії Wanda стане найбільшим оператором кінотеатрів у світі.

Обидві компанії запевнили, що операція не призведе до зміни стратегії розвитку та кадрової політики в AMC. Покупку Wanda ще повинні схвалити китайські і американські регулятори.

Мережа AMC була заснована в 1920 році. В даний час оператором володіє група інвестфондів, яка включає Apollo Global Management, Bain Capital, Carlyle Group, CCMP Capital Advisors і Spectrum Equity Investor. Про це пише The Wa ... Читати далі »
Переглядів: 441 | Додав: JIexa | Дата: 21.05.2012 | Коментарі (0)

УП «Мінсккіновідеопрокат» не планує показувати в Мінську фільм Саші Барона Коена «Диктатор». Рішення не є несподіваним. Фільм також не покажуть в Туркменії і Таджикистані. Про це повідомили у відділі репертуарного планування підприємства. Фільм, що розповідає про долю близькосхідного диктатора, де автори висміюють тиранію, 16 травня вийшов у світовий прокат. 

Також фільм не буде показуватися в Таджикистані - за його показ без ліцензії будуть штрафувати. Там пояснюють це «образою менталітету місцевого населення». Чи не покажуть «Диктатора» і в Туркменістані. А ось в Росії фільм подивитися можна: його прем'єра в Москві відбулася 17 травня. Розпочався показ фільму і в сусідній Україні. Правда, з розвитком Інтернету такі заборони мають все менше сенсу.

Переглядів: 452 | Додав: JIexa | Дата: 21.05.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz