Кіно онлайн Неділя, 05.05.2024, 17:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Травень » 21 » Китайці куплять одну з найбільших мереж кінотеатрів США
15:28
Китайці куплять одну з найбільших мереж кінотеатрів США
Один з лідерів з інвестицій в китайську індустрію розваг - китайська корпорація Dalian Wanda - купить велику мережу кінотеатрів у США AMC Entertainment. Про це повідомляється в прес-релізі Wanda.

Сума операції складе 2,6 мільярдів доларів. За умовами угоди, ще півмільярда доларів китайці інвестують в розвиток оператора. AMC є другою за розмірами мережею кінотеатрів у США і Канаді після групи Regal Entertainment. Таким чином, уточнюється в повідомленні, після покупки американської компанії Wanda стане найбільшим оператором кінотеатрів у світі.

Обидві компанії запевнили, що операція не призведе до зміни стратегії розвитку та кадрової політики в AMC. Покупку Wanda ще повинні схвалити китайські і американські регулятори.

Мережа AMC була заснована в 1920 році. В даний час оператором володіє група інвестфондів, яка включає Apollo Global Management, Bain Capital, Carlyle Group, CCMP Capital Advisors і Spectrum Equity Investor. Про це пише The Wall Street Journal. Оператор управляє 346 кінотеатрами з 5 тисячами екранів у Канаді та США.

Угода оголошена на тлі планів КНР прискорити розвиток власної індустрії розваг. WSJ повідомляє з посиланням на дані EntGroup, що до 2015 року Китай планує збільшити кількість екранів в країні з 6300 до 20 000. До 2040 року влада КНР планують збільшити цей показник до 40 тисяч. У США в даний момент загальна кількість екранів кінотеатрів, за даними Американської асоціації кіно, становить 39,5 тисячі, звітує новостний портал.

Переглядів: 443 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz