Кіно онлайн Вівторок, 23.04.2024, 12:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Німецькі кінематографісти задумали нових художній фільм, що розповідає про життя Анни Франк, повідомляє The Hollywood Reporter. Зйомки будуть здійснюватися за підтримки швейцарського фонду Ганни Франк.Ні режисер проекту, ні актори на головні ролі поки не вибрані. При цьому передбачається, що зйомки фільму почнуться в 2013 році.

Анна Франк - єврейська дівчинка, разом з родичами ховатися в підпіллі в Амстердамі з 1942 по 1944 рік. Потім родина була виявлена. Ганна потрапила в концтабір, де померла від тифу в 1945 році. Їй було 15 років. У 1942-1944 роках дівчинка вела щоденник, який пізніше був опублікований.

В основу нового фільму буде покладено не тільки сам щоденник, але і різні документи, що мають відношення до родичів Ганни. Сценарій картини напише Фред Брайнерсдорфер (Fred Breinersdorfer). Раніше він працював ... Читати далі »
Переглядів: 544 | Додав: JIexa | Дата: 03.12.2012 | Коментарі (0)

Після того, як виборці американських штатів Вашингтон і Колорадо проголосували за легалізацію продажу марихуани без медичного рецепту, а жителі ще декількох штатів висловили повну готовність цю ініціативу підтримати, Голлівуд не міг терміново не прореагувати на гарячу тему. Таким чином, до списку продюсерських проектів Марка Уолберга додалася комедія каналу Fox під назвою "Древо щастя" (The Happy Tree).

У центрі сюжету майбутнього телешоу виявиться молодий корпоративний юрист, доопрацювати до нервового зриву. Плюнувши на кар'єру, протагоніст відправляється шукати мир і спокій на пляжі Веніс-Біч, де несподівано сам для себе опиняється на чолі руху за легалізацію марихуани.

Поставити серіал на ноги Уолбергу допоможуть його колеги-продюсери по серіалу "Красені" Роб Уайсс і Стівен Левінсон. Сценарій пілотного епізоду Уайсс напише разом з Джеєм Леггетом і Блейком Лайбелом, перший з яких більше відомий як актор, а другий - як пост ... Читати далі »
Переглядів: 1254 | Додав: JIexa | Дата: 27.11.2012 | Коментарі (0)

Крістен Стюарт підписала контракт про участь у зйомках продовження фільму "Білосніжка і мисливець". Про це повідомляє видання Radar Online.

Стверджується також, що режисер першого фільму Руперт Сандерс, якого пов'язували зі Стюарт більш, ніж дружні стосунки, не буде постановником сиквела. Сценарій картини вже готовий, і зйомки мають розпочатися в першій половині 2013 року.

Відзначимо, що на самому початку, коли стало відомо про роман Стюарт і Сандерса, кінокомпанія Universal планувала зняти спін-офф, в якому сюжет сфокусувався б на Мисливці, а не на Білосніжці. Однак після благополучного вирішення конфлікту, мабуть, було прийняте інше рішення.

Фільм "Білосніжка і мисливець" провалився в американському прокаті і ледь окупився за рахунок міжнародного.

Мультфильмы смотреть онлайн в хорошем качестве бесплатно.
Переглядів: 1205 | Додав: JIexa | Дата: 21.11.2012 | Коментарі (0)

Знаменитий китайський кінорежисер Чень Кайге розповів в Гонконгській університеті про свою останній картині, яка викликала широкий суспільний резонанс. Фільм називається «Спіймані в мережу» і номінований на «Оскар».

У стрічці представлений сучасний Китай. Картина оповідає про те, як Інтернет і нинішні суспільні вдачі можуть зруйнувати людське життя. Режисер проливає світло на явище в китайському інтернет-співтоваристві, яке дослівно можна перекласти як «Пошук людської плоті». Це коли хтось використовує мережу з метою насмішок і самосуду, розміщуючи в ній особисту інформацію своєї жертви. Відомо, що такий спосіб застосовували китайські націоналісти з метою репресувати тих китайців, які не дотримувалися лінії правлячої компартії по чутливих для режиму питань, таким, як Тибет.

Чень підкреслює, що кінематографістам треба залишатися вірними собі і ясно розуміти - що саме вони хочуть передати. Як каже режисер, його остання картина ... Читати далі »
Переглядів: 1247 | Додав: JIexa | Дата: 21.11.2012 | Коментарі (0)

Студія Lionsgate призначила Френсіса Лоуренса режисером третього фільму серії "Голодні ігри" ("The Hunger Games"). Про це повідомляється на сайті Collider.

Кіносеріал "Голодні ігри" заснований на трилогії американської письменниці Сьюзен Коллінз. Романи були опубліковані в 2008, 2009 і 2010 роках. Події у всіх трьох книгах розгортаються в майбутньому на території держави, що утворився на місці колишніх Сполучених Штатів. Заявлені в назві Голодні ігри - змагання на виживання за участю дітей і підлітків. Уряд проводить ці заходи для залякування населення.

Перший фільм "Голодні ігри" був поставлений Гері Россом і вийшов в прокат в березні 2012 року. Стрічка заробила в прокаті більше  686 000 000 доларів США при бюджеті в 78 мільйонів доларів. Передбачалося, що Росс стане режисером сиквела, але режисер відмовився від участі в проекті (за наявними даними, його не влаштували терміни, в які потрібно завершити роботу). ... Читати далі »
Переглядів: 511 | Додав: JIexa | Дата: 06.11.2012 | Коментарі (0)


Голова ради директорів "Ленфільму" Федір Бондарчук заявив, що не дозволить витіснити режисера Александа Сокурова з кіностудії. Про це повідомляє "Інтерфакс".

У п'ятницю, 2 листопада, стало відомо, що Сокуров вирішив вийти з ради директорів "Ленфільму" і відправив листа відповідного змісту в Міністерство культури РФ. Кінематографіст пояснив свій вчинок тим, що до його думки не прислухаються, тому він вважає, що рада директорів може так само функціонувати і без нього.

Бондарчук вважає, що вчинок Сокурова був продиктований емоціями. "Поки я на посаді голови ради директорів, я не дозволю витіснити Олександра Миколайовича", - заявив він. За словами Бондарчука, він готовий працювати з Сокуровим "за окремою програмою", яка дозволить режисерові уникнути спілкування з "деякими кінематографістами". При цьому Бондарчук додав, що н ... Читати далі »
Переглядів: 520 | Додав: JIexa | Дата: 06.11.2012 | Коментарі (0)

Анімаційний фільм "Ральф" став лідером північноамериканського кінопрокату за підсумками уїкенда 2-4 листопада. Як повідомляє Agence France-Presse, стрічка про пригоди персонажа комп'ютерної гри принесла прокатникам 49,1 мільйона доларів.

Друге місце зайняв фільм "Екіпаж", що зібрав 25 мільйонів доларів. Сюжет картини Роберта Земекіса, головну роль в якій зіграв Дензел Вашингтон, будується навколо розслідування дій пілота, який врятував керований ним літак від катастрофи.

На третьому місці опинився лідер попереднього вікенду, фільм "Операція 'Арго'". Стрічка про події 1979 року в Тегерані зібрала 10,2 мільйона доларів, а її загальні збори досягли 75,8 мільйона.

Четверте місце за підсумками звітного періоду зайняв бойовик "Людина із залізними кулаками", що приніс прокатникам 8,2 мільйона доларів. Замкнула п'ятірку лідерів стрічка "Заручниця 2", що зібрала за вікенд 6 мільйонів доларів (загальна каса - 125,6 м ... Читати далі »
Переглядів: 530 | Додав: JIexa | Дата: 06.11.2012 | Коментарі (0)

Перше, що відчуваєш, потрапивши в місто Даунволл, головне місце дії Dishonored - відчуття дежавю. Це й не дивно - над візуальною частиною гри працював відомий Віктор Антонов, який відповідав за неї і в шутере Valve Half-Life 2. У всіх його творінь своєрідний, але абсолютно впізнаваний стиль. І завдяки йому місто Даунволл виглядає так, як виглядав би Лондон, захопи його Альянс в дев'ятнадцятому столітті. Але ця подібність не робить гру гірше, воно тільки підсилює похмуру атмосферу, яка і є головним достоїнством Dishonored.

На тлі похмурого міста, який стоїть на межі загибелі, розгортається історія про смерть і про помсту. Про те, як у серці розпадається імперії, в місті, де не залишилося практично нічого, крім пацюків і чуми, колишній лорд-протектор загиблої імператриці, а нині вбивця на службі таємної організації Корво Атта намагається відплатити узурпаторам трону. Тим, хто вбив його володарку, а потім підставив його самого.

Переглядів: 570 | Додав: JIexa | Дата: 29.10.2012 | Коментарі (0)

Фантастичний бойовик "Обитель зла: Відплата" (18 +) очолив список найкасовіших фільмів на території Росії за підсумками уїкенда 20-23 вересня.

Як повідомляє РИА Новости з посиланням на дані порталу Kinobusiness.com, за звітний період стрічка принесла прокатникам 3,2 мільйона доларів.

Чергова частина франшизи з Мілою Йовович у головній ролі залишається лідером російського прокату другий тиждень поспіль. Загальні збори фільму за 11 днів показу досягли 13,9 мільйона доларів.

Друге місце за підсумками минулого уїкенда зайняв фільм "Суддя Дредд" (18 +) в 3D. Рімейк фільму 1995 року з Карлом Урбаном в головній ролі зібрав трохи більше двох мільйонів доларів. На третьому місці опинилася історична драма "Орда" (18 +) Олексія Прошкіна, що принесла прокатникам 1,3 мільйона доларів.

Четверте місце зайняв ... Читати далі »
Переглядів: 977 | Додав: JIexa | Дата: 26.09.2012 | Коментарі (0)

Енн Хетеуей запропонували головну жіночу роль у новому фільмі Стівена Спілберга "Робопокаліпсіс" ("Robopocalypse"), повідомляє

юмористический сайт Смех продлевает жизнь!!!

r.

Картина буде заснована на однойменному романі американського письменника Деніела Х. Вілсона, опублікованому в 2011 році. Мова в книзі йде про повстання комп'ютерів, керованих штучним інтелектом під назвою Archos. У липні 2012 року стало відомо, що в якості кандидата на одну з ключових ролей в екранізації Спілберг розглядає Кріс Хемсворт.

Вихід фільму "Робопокаліпсіс" в прокат запланований на 25 квітня 2014 року.

На сьогоднішній день останнім вийшов у прокат фільмом за участю Енн Хетеуей є "Темний лицар: Відродження легенди" Крістофера Нолана. Стрічку випустили на екрани в липні 2012 року. Зараз Хетеуей разом з Расселом Кроу, Х'ю Джекманом і Хеленою Бонем Картер знімається у мюзиклі То ... Читати далі »
Переглядів: 2044 | Додав: JIexa | Дата: 26.09.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz