Кіно онлайн Субота, 20.04.2024, 03:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Кіноомпанія Marvel в співдружності з ABC Studios збирається закріпити успіх "Месників" - реалізовано це буде створенням телевізійного серіалу, дія якого відбуватиметься в тій же всесвіту, в якій відбувалася дія основного фільму.

Як повідомляють іноземні інсайдери в серіалі ймовірно будуть задіяні нові персонажі, а старі, прославлені герої, якщо і будуть згадаємо, то лише побіжно. Мастер-Колесо это: Мобильный шиномонтаж, шиномонтаж круглосуточно, Выездной шиномонтаж,
Ремонт проколов, балансировка колёс.
Переглядів: 1380 | Додав: JIexa | Дата: 30.07.2012 | Коментарі (0)

Канал MTV зніме телесеріал на основі фільмів франшизи "Крик" ("Scream"), повідомляє The Hollywood Reporter.Первий фільм "Крик" вийшов в прокат в 1996 році. Постановкою цієї картини займався Уес Крейвен, а сценарій написав Кевін Вільямсон. Мова у фільмі йшла про 17-річної Сідні Прескотт (Нів Кемпбелл), яку переслідував загадковий маніяк у масці. За першою стрічкою послідували три сиквела - в 1997, 2000 і 2011 роках. Постановкою всіх фільмів займався Крейвен. Вільямсон працював як сценарист тільки над першою, другою та четвертою картинами. Сценарій для третього фільму написав Ерен Крюгер. Інформації про те, чи будуть Крейвен і Вільямсон брати участь в створенні задуманого MTV серіалу, в даний час немає. Відомо, що телеканал в даний час зайнятий пошуками сценариста, який попрацює над сюжетом нового проекту. Також поки не повідомляється, коли саме телесеріал "Крик" буде представлений глядачам.
Переглядів: 458 | Додав: JIexa | Дата: 04.06.2012 | Коментарі (0)

У Мережі з'явилися перші фотографії зі знімального майданчика фільму "Міцний горішок. Хороший день, щоб померти". Примітно, що зйомки проходять в Угорщині, хоча дія картини має відбуватися в Росії. На майданчику було відмічено безліч статистів у формі співробітників правоохоронних органів Росії, поліцейські автомобілі з московською символікою тощо. Раніше стало відомо, що Джон Макклейн вирушить до Росії, щоб спробувати звільнити свого сина з в'язниці. І одночасно - переконатися, що його син не такий вже слабак, як йому здавалося раніше. Більш того, він не менш крутий, ніж його прославлений батько. Одну з ролей в картині зіграє російська актриса Юлія Снигирь, відома глядачам, перш за все, за роллю у "Залюдненому острові". Прем'єра відбудеться 14 лютого 2013 року.
Переглядів: 489 | Додав: JIexa | Дата: 04.06.2012 | Коментарі (0)

Міла Куніс і Чаннінг Татум дійсно зіграють головні ролі в новому фантастичному фільмі "Схід Юпітера", який знімуть творці "Матриці" Лана Вачовскі і Енді Вачовскі. Про це Татум розповів в інтерв'ю MTV. Дія буде відбуватися в далекому майбутньому, коли люди розділяться на класи відповідно до внесених у генетичний код змінами.

Передбачається, що Куніс зіграє російську іммігрантку, яка заробляє на життя прибиранням туалетів. 


До нещастя, у її героїні виявиться такою ж генетичний код, як і у Королеви Всесвіту, що створить небезпеку для влади останньої. Правителька посилає вбивцю, щоб ліквідувати потенційну суперницю. Роль ліквідатора і дістанеться Чаннінг Татум. Знімальний і прокатний графік картини поки невідомий, розповідає jiexa-news.
Переглядів: 489 | Додав: JIexa | Дата: 03.06.2012 | Коментарі (0)

Гай Річі стане постановником фільму за мотивами знаменитого твору Роберта Стівенсона "Острів скарбів". Про це повідомляє ресурс Deadline. Проект буде заснований на сценарії Алекса Харакіса. Раніше повідомлялося, що нова екранізація сфокусується на взаєминах Джона Сільвера і Джима Хокінса, від імені якого і ведеться оповідь. Знімальний графік картини поки не уточнюється. Останньою роботою Річі був фільм "Шерлок Холмс 2: Гра тіней".
Переглядів: 448 | Додав: JIexa | Дата: 03.06.2012 | Коментарі (0)

Бенедикт Камбербетч, відомий російським глядачам як Шерлок Холмс, вирішив зайнятися ... работоргівлею. Він готується до зйомок у картині про цілком реальному історичному обличчі - Соломона Нортапе, чорношкірого американця, якого в середині 19 століття заманили в Вашингтон і продали в рабство. Камбербетч зіграє плантатора, який купує Соломона (Чиветел Еджофор) і на якого справляють сильне враження інженерні знання раба.
Компанію Бенедикту Камбербетч, крім Еджофор, складуть Бред Пітт і Майкл Фассбендер. Знімати фільм буде Стів Макквін.
Переглядів: 421 | Додав: JIexa | Дата: 03.06.2012 | Коментарі (0)

На 65-му Каннському фестивалі вручили призи. За другий фільм поспіль "Золоту пальмову гілку" отримав австрієць Міхаель Ханеке - журі назвало найкращим його картину "Любов". Про це та інші лауреатів розповідає кореспондент радіо "Вести ФМ" Антон Долін.

Тепер австрієць Міхаель Ханеке, якого все частіше називають генієм, приєднається до елітного клубу двічі лауреатів вищої каннської нагороди, "Золотої пальмової гілки". У цьому списку вже Френсіс Форд Коппола та Білле Аугуст, Емір Кустуріца та брати Дарденни, а також покійний Сехей Імамура. Важливіше те, що Ханеке отримав призи за два фільми поспіль: три роки тому - за феноменальну "Білу стрічку", а тепер - за абсолютно іншу, камерну і несамовиту драму про двох старих-подружжі "Любов". Доживши до сімдесяти років, Ханеке відчув, що готовий зробити подібну картину.

"Коли ти досягаєш певного віку, переживання коханої людини стаю ... Читати далі »
Переглядів: 459 | Додав: JIexa | Дата: 30.05.2012 | Коментарі (0)

Російські креативні агентства з середини травня почали представляти роботи, які вони відправили на фестиваль "Каннські леви" 2012 року. Так, 28 травня портал AdMe повідомив, що агентство BBDO Moscow представило серію принтів, посланих до Канн в номінації номінації Press і Outdoor Lions (реклама в пресі і зовнішня реклама).

Серія принтів зроблена для фонду захисту навколишнього середовища WWF і називається "One". На чорно-білих плакатах кампанії зображені вимираючі тварини, "складені" з континентів.

BBDO Moscow поки не представило інші роботи, які будуть боротися за призові місця на "Каннських левах".

Агентства тільки починають показувати кейси, які вони відправили на премію. Наприклад Ogilvy & Mather Moscow представить в "Каннах" рекламну кампанію засоби проти порушення ерекції, що представляє собою серію вірусних роликів про чоловіка з незвичайною анатомічною особливістю.

"Ленте.ру" також стало відомо, що компанія Leo Burnett Russia пр ... Читати далі »
Переглядів: 469 | Додав: JIexa | Дата: 30.05.2012 | Коментарі (0)

У Тайвані випустили анімаційний фільм на основі біографії президента: за сюжетом наркоман-Обама розкурює заборонені речовини в компанії друзів.

Тайванська компанія Next Media Animation зняла мультфільм, в якому інсценовані моменти бурхливої ​​юності майбутнього президента США. Аніматори взяли за основу недавно вийшла книгу Девіда Маранісса "Барак Обама. Історія", де автор розкриває шокуючі подробиці з життя першої особи країни.

За сюжетом анімаційного фільму, втомлений від важкої роботи Барак Обама засинає і в стані наркотичного сп'яніння повертається в минуле, де він разом зі своїми студентськими товаришами з "Чумової банди" (група старшокласників, ватажком якої був сам президент - Прим.ред.) Курить заборонені речовини прямо в шкільному автобусі під назвою Choomwagon.

Компанія колишніх однокласників передає по колу трубку для розкурювання марихуани. Через кілька хвилин президент прокидається в Білому домі, де він стикається зі своєю дружиною Мі ... Читати далі »
Переглядів: 492 | Додав: JIexa | Дата: 30.05.2012 | Коментарі (0)

У вівторок, 27 травня, в Токіо на 101-му році життя помер японський сценарист і режисер Кането Синдо. Про це повідомляє Kyodo News. Про причини смерті кінематографіста нічого не повідомляється. Також поки не називаються час і місце похорону.

Кането Синдо, учителем якого був японський кінематографіст Кендзі Мідзогуті, дебютував як режисер в 1951 році. Його першою роботою стала стрічка "Повість про кохану дружину" ("Aisai monogatari"). 


Одна з найвідоміших картин Синдо - фільм 1952 року "Діти Хіросіми" (сам кінематографіст народився в цьому місті). Кането Синдо тричі удостоювався основної нагороди Московського Міжнародного кінофестивалю. Преміями були відзначені фільми "Голий острів" (1961), "Сьогодні жити, померти завтра" (1971) і "Спрага життя" (1999). В останній раз Синдо брав участь в ММКФ в 2011 році. Його стрічка ... Читати далі »
Переглядів: 463 | Додав: JIexa | Дата: 30.05.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz