Кіно онлайн Субота, 20.04.2024, 15:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Дебютна повнометражна стрічка Стенлі Кубріка "Страх і жадання" ("Fear and Desire") буде вперше видана на фізичних носіях, повідомляє Empire.Кубрік працював над фільмом в якості режисера, продюсера, оператора і монтажера. Бюджет проекту склав близько десяти тисяч доларів. Мова в картині йде про чотирьох солдатів, які опинилися в тилу ворога (про який саме військовому конфлікті йдеться, у фільмі не уточнюється).

Стрічка "Страх і жадання" була вперше представлена ​​глядачам в 1953 році. Потім довгий час вважалося, що якісних копій фільму не збереглося. За чутками, сам Кубрик був незадоволений картиною і намагався скупити всі її існуючі копії, щоб не дати можливість глядачам побачити "Страх і прагнення". Режисер називав свою дебютну повнометражку "невмілим аматорським кіноупражненіем".

За наявними даними, оригінальний нега ... Читати далі »
Переглядів: 1165 | Додав: JIexa | Дата: 13.09.2012 | Коментарі (1)

Фантастична стрічка "Москва 2017" (оригінальна назва - "Branded") стала лідером російського прокату за підсумками вікенду 6 - 9 вересня. Про це повідомляє "Бюлетень кінопрокатника".

За чотири дні картина заробила 63,5 мільйона рублів (близько двох мільйонів доларів США). Фільм став спільним американо-російським проектом, його постановкою займалися два режисери - Джеймі Бредшоу і Олександр Дулерайн. Головного героя, персонажа на ім'я Міша Галкін, зіграв британський актор Ед Стоппард.

На другому місці за зборами за минулі вихідні опинилася комедія "холостячки" ("Bachelorette") Леслі Хедланда. Стрічка заробила 46 мільйонів рублів (1,4 мільйона доларів).

Третій рядок займає бойовик "Еволюція Борна" ("The Bourne Legacy"), що зібрав 45,3 мільйона рублів (трохи менше 1,4 мільйона доларів). Тиждень тому цей фільм був лідером російського прокату
Ф ... Читати далі »
Переглядів: 1909 | Додав: JIexa | Дата: 13.09.2012 | Коментарі (0)

Вігго Мортенсен може зіграти Доктора Стрендж у фільмі "Тор 2: Темний світ", а потім знятися в окремій картині, присвяченій вже безпосередньо цьому популярному персонажу коміксів Marvel.

Про це з посиланням на свої джерела повідомляє ресурс The Playlist. Утверждется, що відповідні переговори з актором вже відбулися, але їх результат поки невідомий.

Варто відзначити, що раніше Мортенсен відкинув пропозиції зіграти в двох проектах, один з яких також заснований на коміксах - "Людину із сталі" і "Білосніжка і мисливець".

Нагадаємо, що Доктор Стрендж у всесвіті Marvel - колишній нейрохірург, який в результаті важкої аварії отримує важкі поранення рук, що ставить хрест на його медичній практиці. Він відправляється в мандрівку, прагнучи осягнути таємниці магії, і незабаром стає одним з наймогутніших чарівників Землі.
Читаем так же про строительство частного жилого ... Читати далі »
Переглядів: 2031 | Додав: JIexa | Дата: 13.09.2012 | Коментарі (0)

В інтернеті з'явилося перше зображення Джейн Фонди в ролі Ненсі Рейган. Подивитися повнорозмірну версію знімка можна тут.

Фонду виконує роль колишньої першої леді США в фільмі "Дворецький" ("The Butler"). Самого Рональда Рейгана грає Алан Рікман (він також присутній на знімку). Головним героєм фільму стане Юджин Аллен, чорношкірий дворецький, який пропрацював у Білому домі більше 30 років. Раніше повідомлялося, що цю роль пропонували Форест Уїтакер. Однак тепер сайт IMDb пише, що персонажа Уітакера у фільмі будуть кликати Сесіл Гейнс (Cecil Gaines). Можливо, творці картини вирішили не використовувати справжнє ім'я Аллена.

У фільмі "Дворецький" також зайняті Робін Вільямс, Джон Кьюсак, Лів Шрайбер, Ленні Кравіц, Опра Уїнфрі, Ванесса Редгрейв, Мелісса Лео і Алекс Петтіфер. Режисером фільму є Лі Деніелс (продюсер випущеного в 2001 ... Читати далі »
Переглядів: 1582 | Додав: JIexa | Дата: 13.09.2012 | Коментарі (0)

Видавництво Capcom оприлюднило подробиці про те, як буде працювати онлайн-сервіс, який буде пов'язаний з грою Resident Evil 6. Інформація про ResidentEvil.net була представлена ​​в ролику, який з'явився на відповідному сайте.Как повідомляється в ролику, на сайті геймери зможуть відстежувати свою ігрову статистику (кількість вбитих ворогів, то, як було використано зброю, а також які були зароблені медалі) і стежити за тим, як проходять гру їхні друзі й інші гравці. Крім цього у них буде можливість ділитися своїми досягненнями в твіттері і Facebook і отримувати сповіщення про те, коли друзі поб'ють їх рекорди (наприклад, в режимі Mercenaries). Система сповіщення буде вбудована і в саму гру.

Capcom також готується випустити додаток для ResidentEvil.net, яке буде працювати на пристроях на базі iOS, Android і Windows.

Крім цього в сервісі будуть регулярно проходити заходи, які дозволять гравцям заробляти додаткові очки RE.Net. Вони змож ... Читати далі »
Переглядів: 666 | Додав: JIexa | Дата: 22.08.2012 | Коментарі (0)

У суботу, 4 серпня, актриса Наталі Портман зареєструвала шлюб з хореографом і танцівником Бенджаміном Мілльпье, повідомляє E! Online.

   
Портман і Мілльпье познайомилися під час зйомок фільму Даррена Аронофскі "Чорний лебідь". Актриса виконувала в картині головну роль (ця робота принесла їй перший "Оскар" в кар'єрі). Мілльпье брав участь у зйомках в якості хореографа. Про роман і заручини Мілльпье і Портман стало відомо в грудні 2010 року. Тоді ж актриса оголосила про те, що вагітна. В середині червня 2011-го у пари з'явилася дитина - син, якого назвали Алеф. 

На той момент ніякої інформації про те, коли Мілльпье і Портман мають намір одружитися, не було. Весілля Портман і Мілльпье стала "засекреченим" заходом. Відомо, що церемонія відбулася на каліфорнійському узбер ... Читати далі »
Переглядів: 458 | Додав: JIexa | Дата: 07.08.2012 | Коментарі (0)

Коен - найбільш ймовірний претендент на роль Фредді Меркьюрі у фільмі про життя лідера Queen.

Творець "Бората" і "Диктатора" британський комік Саша Барон Коен планує взятися за фільм-пародію на пригоди Джеймса Бонда. За сюжетом якийсь шпигун вдаряється в бігу разом з недавно знайденим братом, "ідіотом і футбольним хуліганом".

Британський комік Саша Барон Коен може зіграти таємного агента в комедії-пародії на фільми з Джеймсом Бондом.

Коен і сценарист Філ Джонстон подали заявку студії Paramount, в якій мова йде про шпигуна "як Бонд", вимушеному пуститися в бігу "разом з братом, ідіотом і футбольним хуліганом", повідомляє The Hollywood Reporter.
Цікаве: 
Переглядів: 2127 | Додав: JIexa | Дата: 07.08.2012 | Коментарі (0)

Дженніфер Лоуренс найближчим часом укладе угоду зі студією Lionsgate, в рамках якого актриса отримає за зйомки в продовженні "Голодних ігор" ("The Hunger Games") десять мільйонів доларів США. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Як стверджують джерела, близькі до операції, в даний час сторони завершують переговори. Примітно, що десять мільйонів доларів - не остаточна сума. Лоуренс може отримати деякі бонуси, якщо сиквел виявиться успішним у прокаті.

Фільм "Голодні ігри" - екранізація однойменного роману Сьюзен Коллінз. Лоуренс зіграла головну героїню картини - дівчину по імені Кітнісс, яка змушена брати участь у жорстоких змаганнях. Стрічка вийшла на екрани в березні 2012 року і заробила в прокаті більше 683 мільйонів доларів США при бюджеті в 78 мільйонів доларів. Гонорар Лоуренс за зйомки у першому фільмі склав 500 000 доларів (також договором було передбачено бонуси).

Книга Колл ... Читати далі »
Переглядів: 2439 | Додав: JIexa | Дата: 07.08.2012 | Коментарі (0)

Останній фільм трилогії про Бетмена «Темний лицар: Відродження легенди» в п'ятницю представили глядачам Токіо. Втім, це був поки тільки передпоказ. Офіційна прем'єра намічена на суботу.

Спочатку планувалося організувати червону доріжку і урочистий прийом зірок. Але після звісток про стрілянину в кінотеатрі Денвера в Warner Bros. від цієї ідеї відмовилися.

З цієї ж причини були скасовані заходи в Парижі, Мехіко та інших містах.

Цікаве: 
Переглядів: 1980 | Додав: JIexa | Дата: 30.07.2012 | Коментарі (0)

Режисер Том Макграт, який 7 років робив мультфільм для студії DreamWorks Animation, такі як «Мадагаскар» і «Мегамозок», тепер займеться "дорослим" кіно.
Як повідомляють іноземні джерела режисер призначений постановником крупнобюджетной сімейної комедії, так як з нуля вже давно нічого в Голлівуді не роблять, то і цей, поки безіменний фільм, не ісключеніе. В основу буде покладено популярний в 1976 - 1984 року англійський серіал «Оренда привидів» (Rentaghost).Мировая премьера Mazda 6
Переглядів: 887 | Додав: JIexa | Дата: 30.07.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz