Кіно онлайн Неділя, 28.04.2024, 00:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Травень » 24 » Солдати удачі онлайн
13:18
Солдати удачі онлайн
скоро на сайті. Російська назва побачила світ у 2012 році бойовика «Солдати удачі» в оригіналі виглядає як Soldiers of Fortune. Продюсером та сценаристом виступив Роберт Кромбі, режисер - Максим Коростишівський. У головних ролях знімалися Шон Бін, Домінік Монахен, Крістіан Слейтер, Вінг Реймз, Джеймс Кромуел, Фредді Родрігес, Райн Донохью, Колм Міні. Солдати удачі, являє собою захоплюючу історію того до чого призводить адреналіноманія, якою страждають люди у яких здавалося б є все і для яких життя стало сірим і нудним існуванням. 

П'ять мільйонерів, серед яких геній відеоігор, алюмінієвий магнат з Росії, банкір з Уолл-Стріт, засновник мобільного зв'язку та торговець зброєю, вирішують за власні гроші відправитися на війну і отримавши дозу адреналіну відчути на собі її справжній смак поєднується з небезпекою і сплеском нових емоцій . Проте з самого початку поїздки, їх плани руйнуються і ілюзія гри перестає бути якимось подобою гри. 

При висадці на острів їх охорона убита, а човен тоне і от з цього моменту дивитися онлайн фільм ставати особливо цікаво, так як головні герої позбавляються можливості покинути ворожу територію яку і представляє собою цей острівець надії. Починається паніка, під час якої всі горе-герої не бачать виходу із ситуації лаючись між собою з'ясовують стосунки. Причому розпалюються поступово атмосфера, підтримується ще й переслідують героїв солдатами військового командира. Відповідь на питання, чи зможуть всі ці самовпевнені, розпещені життям і в той же час егоїстичні люди з гідністю вийти із ситуації і подолати свої амбіції можна буде дізнатися подивившись «Солдати удачі» в онлайн режимі.
Переглядів: 1073 | Додав: JIexa | Теги: бойовик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz