Кіно онлайн Четвер, 28.03.2024, 18:37
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Грудень » 5 » Щоденник слабака 3 дивитися онлайн
12:05
Щоденник слабака 3 дивитися онлайн
 
Нашому увазі представлено продовження попередніх картин "Щоденник слабака" та "Щоденник слабака 2". Третя частина цього захоплюючого фільму була створена режисером Девідом Бауерс, який також є режисером другої частини цього веселого фільму. На головні ролі були запрошені такі актори, як Захарі Гордан, Стів Зан, а також Роберт Капрон, Девон Бостік та інші цікаві актори. На екрани дана кінострічка вийшла в серпні 2012 року. 

Головний герой цього чудового кіно школяр на ім'я Грег швидко готується до літніх канікул, тому що навчальний рік, нарешті, закінчився. Та тільки, несподівана подія сталася в житті героя змушує всі плани хлопчаки відправитися в небуття. Вимушений залишитися в місті, школяр дуже сильно нудьгує, але тільки до того часу, поки з ним не трапляється нове дуже веселе пригода. Відтепер, коли становище вже не здається більше настільки сумним, головний герой отримує прекрасну можливість знову розкритися і, може бути, зустріти на своєму життєвому шляху нову любов! Тільки у цього молодого хлопчини ніколи не буває в житті все в повному порядку, а його характер і поведінку ще далекі від образу стандартного героя. Що ж буде далі з нашим героєм? 

Сильним людям в нашому житті завжди і скрізь легше прожити, і це вже не секрет. Зате слабким набагато важче доводиться, і це теж в наш час вже не є секретом. Чудовій роботі режисера, акторів і в цілому всієї знімальної групи дає глядачеві для перегляду цікавий, веселий фільм, який доставить масу позитивних емоцій. Популярный автомобильный портал последние новости и популярные автомобили - garage55.ru.
Переглядів: 2431 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz