Кіно онлайн П`ятниця, 19.04.2024, 21:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Січень » 14 » Маленький вождь дивитися онлайн
17:30
Маленький вождь дивитися онлайн

Нашому увазі представлений аргентинський мультфільм під назвою "Маленький вождь" 2004 року випуску від режисера Хосе Луїс Маса. Ролі в цій картині озвучували: Клаудіо Мартінез, Бел Лайонел, Чьезза Люція, Кемп Ернан, а також Гомез Noemí Morelli, Флоренція Отеро.

Історія в цьому мультфільмі розповідається про маленького Паторузіто, якому судилося очолити прославлене плем'я Паторузеков. Тільки все не так просто як здається на перший згляд: перш ніж стати справжнім і прекрасним вождем, хлопчик повинен показати, на що він взагалі здатний - такий давній звичай. А ось для цього головному героєві необхідно роздобути три ось таких магічних артефакту: перо кондора, також синій камінь, який зберігається в кратері вулкана, і ще амулет племені. У компанії надійних і вірних друзів майбутній вождь відправляється назустріч прекрасним, захоплюючим і небезпечним пригодам. Таємнича Долина Вождів вже очікує сміливого і молодого Паторузіто, яка приготувала йому величезна кількість сюрпризів. Тільки у підступного чарівника на ім'я Аротеп є свої плани: він збирається перешкодити сміливому хлопчику, захопити долину і стати її правителем. Чи зможе головний Герогія цього мультфільму своє врятувати рідне плем'я від гніту наймогутнішого страшного чарівника?

Глядачеві буде дуже цікаво спостерігати за пригодами маленького Паторузіто. У ході перегляду маленький і великий глядач отримає масу позитивних емоцій, а також прекрасно проведе свій час і цей мультфільм порадує добрим гумором і дуже красивою картинкою.
Переглядів: 1702 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz