Кіно онлайн П`ятниця, 03.05.2024, 12:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Травень » 30 » В Китаї зняли мультфільм про Барака Обаму
17:50
В Китаї зняли мультфільм про Барака Обаму
У Тайвані випустили анімаційний фільм на основі біографії президента: за сюжетом наркоман-Обама розкурює заборонені речовини в компанії друзів.

Тайванська компанія Next Media Animation зняла мультфільм, в якому інсценовані моменти бурхливої ​​юності майбутнього президента США. Аніматори взяли за основу недавно вийшла книгу Девіда Маранісса "Барак Обама. Історія", де автор розкриває шокуючі подробиці з життя першої особи країни.

За сюжетом анімаційного фільму, втомлений від важкої роботи Барак Обама засинає і в стані наркотичного сп'яніння повертається в минуле, де він разом зі своїми студентськими товаришами з "Чумової банди" (група старшокласників, ватажком якої був сам президент - Прим.ред.) Курить заборонені речовини прямо в шкільному автобусі під назвою Choomwagon.

Компанія колишніх однокласників передає по колу трубку для розкурювання марихуани. Через кілька хвилин президент прокидається в Білому домі, де він стикається зі своєю дружиною Мішель Обамою. Перша леді лає його за негідну поведінку, а також вичитує за його провини.

Як відреагував на випуск мультфільму сам Барак Обама поки невідомо.

Кілька днів тому автор книги "Барак Обама. Історія" розповів шокуючу правду про президента: нібито той у юності був ватажком угруповання з продажу наркотиків різного ступеня тяжкості. Дану інформацію підтвердив сам наркодилер Обами.
Переглядів: 494 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz