Кіно онлайн П`ятниця, 26.04.2024, 00:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Грудень » 26 » У "Стартреці" буде хеппі-енд?
13:41
У "Стартреці" буде хеппі-енд?
"Стартрек" вийде в прокат тільки навесні, але особливо допитливі розуми, понишпорив по інтернету, почитавши інтерв'ю та дослідивши всесвіт "Star Trek", вже зараз можуть передбачити деякі сюжетні повороти; режисер картини не проти і навіть сам підкидає ідеї, як буде розвиватися сюжет .
стартрек
У недавньому інтерв'ю Джей Джей Абрамс побіжно згадав про кінцівці фільму і розповів про лиходії - Джона Харрісона у виконанні Бенедикта Камбербетч.

"Щоб подивитися другу частину, необов'язково знати, як все було в першій, - розповідає Абрамс. - Герої фільму - група людей, яка зібралася разом для боротьби зі зловісною силою. Ім'я їй - Джон Харрісон, і він, ніби як, звичайний хлопець із Зіркового флоту, а проти всіх він налаштований за своїми мотивами. Ще у нього є свій таємний план. Після двох руйнівних атак на Лондон і США, герої фільму мають намір зловити поганого хлопця і зрозуміти, чого він хоче. Як виявилося, ця задача набагато складніше, ніж вони думали ".

Далі в цьому ж інтерв'ю Абрамс пустився в міркування про те, яким повинне бути кіно взагалі, і випадково (а може і спеціально) натякнув про те, як закінчиться "Стартрек".

"Я не люблю виходити з кінозалу з поганим настроєм. Мені не подобається, коли після перегляду відчуваєш себе пригніченим і розчавленим. Причина, по якій всі ходять в кіно - це хороше, радісне настрій, - говорить Абрамс. -" Стартрек "- якраз таке кіно, воно про надії, любові, романтики, страху, сімейних кайданах і виживанні ".

Джей Джей Абрамс тільки що пообіцяв нам хеппі-енд? У будь-якому випадку, дізнаємося ми це тільки в травні, коли "Стартрек" з'явиться в кінозалах вашого міста - 16 травня 2013. Советую заглянуть на развлекательный портал Развлекательный портал PIPEZ. Сайт понравился тем, что ежедневно пополняется новым софтом, играми,книгами,эротикой и приколами.
Переглядів: 813 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz