Кіно онлайн Вівторок, 30.04.2024, 19:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Травень » 30 » Нова редакція закону про кіно
13:46
Нова редакція закону про кіно
Комітет Держдуми з культури представив перші пропозиції до нової редакції федерального закону «Про кіно». Кінематографісти відреагували черговою порцією заяв про шкоду «неконтрольованого інтернету».
29 тра
вня в Державній думі пройшли парламентські слухання щодо законодавчого забезпечення розвитку російського кінематографу. Представникам кінобізнесу, парламентаріям і чиновникам були представлені узгоджені в комітеті пропозиції по новому федеральному закону «Про кіно». Стосуються вони, в основному, фінансового забезпечення та повернення 4 млрд рублів, які щорічно вкладаються у вітчизняний кінематограф. З доповіддю по цим пропозиціям виступив заступник голови комітету, народний артист Росії, режисер Володимир Бортко.

«Частка американського кіно в нашому прокаті збільшується рік від року, і з цим треба щось робити», - заявив Бортко.

За його словами, на шляху до виробництва якісного кінематографу в Росії стоять кілька перешкод. Перше з них - це неможливість отримати «дешеві гроші» на виробництво картини в комерційному банку. «Банки дають на що завгодно, у тому числі на кіно, позику під 15%. А з урахуванням того, що виробничий цикл займає в середньому 2 роки до виходу в прокат, такі відсотки збільшують вартість виробництва картини вдвічі. Так зробити картину неможливо », - поділився Бортко і запропонував знизити вартість позик для кінематографістів до нуля або до 1%.
Переглядів: 455 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz