Кіно онлайн Четвер, 28.03.2024, 19:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Грудень » 26 » Ілай Рот закінчив зйомки "Зеленого пекла"
17:13
Ілай Рот закінчив зйомки "Зеленого пекла"
У середині травня Ілай Рот оголосив у Каннах, що має намір зняти хоррор-триллер під назвою "Зелене пекло" (The Green Inferno), сценарій якого написав спільно з Гільєрмо Амоедо - скріптрайтером спродюсований ним трилера "Землетрус". Сказано - зроблено: сьогодні режисер вже рапортує в своєму твіттері, що завершив зйомки. В знак доказу Рот вивісив онлайн фото з останнього знімального дня.

Нагадаємо, картина про мандрівної групі філантропів, літак яких зазнав аварії в перуанських нетрях. Гуманісти, що потрапили в лапи до дикунів-людожерів, змушені терміново переглянути свої ідеалістичні погляди і спробувати придумати якийсь вихід із ситуації, перш ніж від них залишаться одні кістки ...

У фільмі, сюжет якого автору навіяли людожерські шедеври Антоніо клімату і Руджеро Деодато, знімалися Деріл Сабара, Кербі Блісс Блентон, Сэм Никель и его роль в сериале "Полицейские будни", Лоренца Іззо, Аріель Леві, Аарон Бернс, Магда Апанович та Скай Ферреро. Припас Чи Рот роль для себе, поки невідомо, але на представленої фотографії дикуни готуються закусити (або радісно обійняти, вітаючи з закінченням зйомок?) Саме їм. Реліз стрічки відбудеться в наступному році.
Переглядів: 1044 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz