Кіно онлайн П`ятниця, 26.04.2024, 13:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Листопад » 6 » Режисер других "Голодних ігор" погодився на треті
12:48
Режисер других "Голодних ігор" погодився на треті
Студія Lionsgate призначила Френсіса Лоуренса режисером третього фільму серії "Голодні ігри" ("The Hunger Games"). Про це повідомляється на сайті Collider.

Кіносеріал "Голодні ігри" заснований на трилогії американської письменниці Сьюзен Коллінз. Романи були опубліковані в 2008, 2009 і 2010 роках. Події у всіх трьох книгах розгортаються в майбутньому на території держави, що утворився на місці колишніх Сполучених Штатів. Заявлені в назві Голодні ігри - змагання на виживання за участю дітей і підлітків. Уряд проводить ці заходи для залякування населення.

Перший фільм "Голодні ігри" був поставлений Гері Россом і вийшов в прокат в березні 2012 року. Стрічка заробила в прокаті більше  686 000 000 доларів США при бюджеті в 78 мільйонів доларів. Передбачалося, що Росс стане режисером сиквела, але режисер відмовився від участі в проекті (за наявними даними, його не влаштували терміни, в які потрібно завершити роботу).

В результаті режисером другої серії "Голодних ігор", під заголовком "І спалахне полум'я" ("Catching Fire") був призначений Френсіс Лоуренс. Раніше цей кінематографіст займався постановкою фільмів "Костянтин: Володар темряви", "Води слонам!" і "Я - легенда".

У липні 2012 року студія Lionsgate оголосила про те, що заключний фільм трилогії "Сойка-пересмешніца" ("Mockingjay") буде розбитий на дві частини, які випустять в прокат з різницею в рік (в листопаді 2014-го і в листопаді 2015-го ). Лоуренс займеться постановкою обох серій третьої стрічки.

Все новинки кино! Фильмы смотреть онлайн в высоком качестве HD 720p абсолютно бесплатно.
Переглядів: 512 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz