Кіно онлайн Субота, 20.04.2024, 06:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Листопад » 06
Студія Lionsgate призначила Френсіса Лоуренса режисером третього фільму серії "Голодні ігри" ("The Hunger Games"). Про це повідомляється на сайті Collider.

Кіносеріал "Голодні ігри" заснований на трилогії американської письменниці Сьюзен Коллінз. Романи були опубліковані в 2008, 2009 і 2010 роках. Події у всіх трьох книгах розгортаються в майбутньому на території держави, що утворився на місці колишніх Сполучених Штатів. Заявлені в назві Голодні ігри - змагання на виживання за участю дітей і підлітків. Уряд проводить ці заходи для залякування населення.

Перший фільм "Голодні ігри" був поставлений Гері Россом і вийшов в прокат в березні 2012 року. Стрічка заробила в прокаті більше  686 000 000 доларів США при бюджеті в 78 мільйонів доларів. Передбачалося, що Росс стане режисером сиквела, але режисер відмовився від участі в проекті (за наявними даними, його не влаштували терміни, в які потрібно завершити роботу). ... Читати далі »
Переглядів: 510 | Додав: JIexa | Дата: 06.11.2012 | Коментарі (0)


Голова ради директорів "Ленфільму" Федір Бондарчук заявив, що не дозволить витіснити режисера Александа Сокурова з кіностудії. Про це повідомляє "Інтерфакс".

У п'ятницю, 2 листопада, стало відомо, що Сокуров вирішив вийти з ради директорів "Ленфільму" і відправив листа відповідного змісту в Міністерство культури РФ. Кінематографіст пояснив свій вчинок тим, що до його думки не прислухаються, тому він вважає, що рада директорів може так само функціонувати і без нього.

Бондарчук вважає, що вчинок Сокурова був продиктований емоціями. "Поки я на посаді голови ради директорів, я не дозволю витіснити Олександра Миколайовича", - заявив він. За словами Бондарчука, він готовий працювати з Сокуровим "за окремою програмою", яка дозволить режисерові уникнути спілкування з "деякими кінематографістами". При цьому Бондарчук додав, що н ... Читати далі »
Переглядів: 520 | Додав: JIexa | Дата: 06.11.2012 | Коментарі (0)

Анімаційний фільм "Ральф" став лідером північноамериканського кінопрокату за підсумками уїкенда 2-4 листопада. Як повідомляє Agence France-Presse, стрічка про пригоди персонажа комп'ютерної гри принесла прокатникам 49,1 мільйона доларів.

Друге місце зайняв фільм "Екіпаж", що зібрав 25 мільйонів доларів. Сюжет картини Роберта Земекіса, головну роль в якій зіграв Дензел Вашингтон, будується навколо розслідування дій пілота, який врятував керований ним літак від катастрофи.

На третьому місці опинився лідер попереднього вікенду, фільм "Операція 'Арго'". Стрічка про події 1979 року в Тегерані зібрала 10,2 мільйона доларів, а її загальні збори досягли 75,8 мільйона.

Четверте місце за підсумками звітного періоду зайняв бойовик "Людина із залізними кулаками", що приніс прокатникам 8,2 мільйона доларів. Замкнула п'ятірку лідерів стрічка "Заручниця 2", що зібрала за вікенд 6 мільйонів доларів (загальна каса - 125,6 м ... Читати далі »
Переглядів: 530 | Додав: JIexa | Дата: 06.11.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz