Кіно онлайн Понеділок, 29.04.2024, 05:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Травень » 21 » Заборонена зона онлайн
16:14
Заборонена зона онлайн
 

Скоро на сайті Заборонена зона - містичний фільм від режисера Бредлі Паркера. Сюжет стрічки будується навколо групи молодих людей, що в пошуках нових пригод вирушають на екскурсію в покинуте місто Прип'ять, недалеко від Чорнобиля. Через деякий час підлітки виявляють, що вони не одні в цьому місті. 

На них починається полювання ... Закручений сюжет, що розгортається на тлі порожніх і загадкових вулиць міста-примари, робить картину одною з найбільш очікуваних стрічок в своєму жанрі. Льодова атмосфера жаху і відчаю просочує кадри фільму один за іншим. Динаміка сюжету не дає надовго вимкнутися з лінії оповіді, постійно тримаючи глядача в напрузі. 

На вулицях міста причаїлося абсолютне зло. Тіні миготять за спиною, а по шкірі ковзає льодовий душу холод ... Особлива атмосфера фільму, що поєднує в собі містичні сюжету з глибокою реалістичністю вулиць старого радянського міста - додає фільму зовсім особливий шарм. Джессі Маккартні і Джонатан Садовський - виконали в картині головні ролі - своєю грою відмінно передають відчуття приреченості, страх перед неминучим. Виходу немає і сподіватися нема на кого - немов одна з головних режисерських ліній фільму, це думка переслідує героїв протягом усієї стрічки. Дивитися онлайн фільм Заборонена зона можна буде вже скоро - офіційна дата релізу намічена на 24 травня 2012 року. Однак, що з'явився кілька тижнів тому, трейлер картини вселяє надію на те, що фільм не обдурить очікувань глядачів. До цієї думки наводять також і численні позитивні відгуки критиків.
Переглядів: 970 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz