Кіно онлайн Четвер, 28.03.2024, 13:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Грудень » 4 » Вона ненавидить мене дивитися онлайн
12:45
Вона ненавидить мене дивитися онлайн

Фільм під назвою «Вона ненавидить мене» був знятий в 2004 році відомим американським режисером Спайком Лі. Кінострічка поєднує в собі риси еротичної комедії, також політичної сатири та соціальної драми, при цьому всім зачіпає велику кількість актуальних проблем в наш час: від расової дискримінації та статевої дискримінації до корумпованих ігор великих корпорацій і політичних фігур з рідним народом. Це кіно також є відображенням реальності, а його головний герой стає метафоричним втіленням людини, який став маріонеткою.

Викривши брудну гру своїх начальників, головний герой Джон Генрі Армстронг, якого всі кличуть просто «Джек», втрачає хорошу роботу і залишається зовсім без грошей. Для того, щоб і далі не в чому собі не відмовляючи, герой з великим небажанням погоджується стати татом дітей своєї колишньої дівчини по імені Фатіма, а також її подруги.

Отримавши десять тисяч доларів за прекрасно виконане «завдання», головний герой не зупиняється: з цього часу в його послугах дуже сильно потребують 18 прекрасних запалювальних і непередбачуваних подружок Фатіми! «Батьківський бізнес» не дає жодних осічок, але тоді, коли колишні колеги Джека приймають рішення остаточно розправитися з ним, він несподівано усвідомлює те, що його життя знову дуже ускладнилася ...

Ентоні Меки відмінно зіграв роль Джона, створивши незвичайний образ, а також в цій картині відзначилися такі актори, як Вуді Харрелсон, Еллен Баркін, Брайан Деннехі, Моніка Беллуччі і Джон Туртурро, які створили дуже харизматичних персонажів.


Нашел интересный блог alextokarev1701, который публикует обзоры на разные темы.
Переглядів: 1247 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz