Кіно онлайн Понеділок, 29.04.2024, 09:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Травень » 21 » Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів онлайн
16:07
Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів онлайн
Скоро на сайті «Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів» - це фантастична захоплююча історія, заснована на однойменному романі Сета Грема-Сміта. Це абсолютно новий погляд на вампірів. Фільм вийшов по-справжньому захоплюючим, адже його створювали одні з найталановитіших людей сучасної кіноіндустрії: Тимур Бекмамбетов і Тім Бертон. 

Фільм починається з кабінету Білого дому президента, варто 1865 рік. Лінкольн сидів у кріслі і читає свій щоденник, який почав вести ще в молодості. Ми дізнаємося, що ця дія відбувається за день до його смерті. Потім кадри переносять нас назад, помирає мати Авраама Лінкольна, в її загибелі винен вампір. З цього моменту і починається шлях Лінкольна-мисливця на вампірів. 

Після вбивства матері майбутній президент відправляється в будинок Генрі Стерджерса, саме він повідає Лінкольну всю таємницю стародавнього існування вампірів. Генрі готує Авраама, щоб він став справжнім мисливцем на вампірів. Пройшовши ряд випробувань Лінкольн перебирається в Іллінойс, де починає нову самостійне життя, знайомиться з майбутньою дружиною Мері Тодд. Але паралельно зі сходженням до президентського посту Авраам Лінкольн нещадно розправляється з вампірами. 

Протягом усього фільму йде читання його особистого щоденника, яке і поведивает нам повну історію життя. В самому кінці йде продовження сцени, розпочатої в перших кадрах фільму, - Авраам Лінкольн сидить у себе до кабінеті. Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів - це оригінальна історія великого політичного діяча на тлі вампірської катавасії.
Переглядів: 777 | Додав: JIexa | Теги: жахи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz