Кіно онлайн П`ятниця, 29.03.2024, 09:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Серпень » 22 » Оприлюднені подробиці про онлайн-сервісі Resident Евіл
13:32
Оприлюднені подробиці про онлайн-сервісі Resident Евіл
Видавництво Capcom оприлюднило подробиці про те, як буде працювати онлайн-сервіс, який буде пов'язаний з грою Resident Evil 6. Інформація про ResidentEvil.net була представлена ​​в ролику, який з'явився на відповідному сайте.Как повідомляється в ролику, на сайті геймери зможуть відстежувати свою ігрову статистику (кількість вбитих ворогів, то, як було використано зброю, а також які були зароблені медалі) і стежити за тим, як проходять гру їхні друзі й інші гравці. Крім цього у них буде можливість ділитися своїми досягненнями в твіттері і Facebook і отримувати сповіщення про те, коли друзі поб'ють їх рекорди (наприклад, в режимі Mercenaries). Система сповіщення буде вбудована і в саму гру.

Capcom також готується випустити додаток для ResidentEvil.net, яке буде працювати на пристроях на базі iOS, Android і Windows.

Крім цього в сервісі будуть регулярно проходити заходи, які дозволять гравцям заробляти додаткові очки RE.Net. Вони зможуть витратити їх, наприклад, на костюми для своїх героїв в режимі Mercenaries. Заходи будуть ділитися на дві категорії. Перші будуть проходити на регулярній основі, і під час їх проведення геймерам потрібно буде, наприклад знищити певну кількість зомбі. Другі будуть носити змагальний характер, і за перемогу в них геймери будуть отримувати чемпіонський пояс, який сохранbтся у них лише в тому випадку, якщо наступного разу інший гравець не переможе в аналогічному турнірі. Чемпіонський пояс, як пояснила Capcom, буде один на всіх.

Видавництво також повідомило про те, що сама гра Resident Evil 6 пішла в друк, передає Siliconera.

Реліз нової частини серії призначено на 2 жовтня. У грі буде три основних сюжетних лінії: Леона Кеннеді, Кріса Редфілда і Джейка Мюллера. Передбачається, що після проходження всіх трьох кампаній в Resident Evil 6 відкриється четверта, героїнею якої стане Ада Вонг. Противниками героїв в Resident Evil 6 стануть як класичні зомбі, так і нові монстри - J'avo.
Переглядів: 662 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz