Кіно онлайн П`ятниця, 29.03.2024, 02:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Грудень » 26 » Крістен Стюарт підтвердила свою участь в "Білосніжці"
13:53
Крістен Стюарт підтвердила свою участь в "Білосніжці"
Ще в червні стало відомо, що Universal зробить "Білосніжку і мисливця" франшизою. Спочатку студія планувала продовжити історію мисливця, і головним героєм повинен був стати персонаж Кріс Хемсворт.

Однак перехід хотіли зробити плавним: Білосніжка б знов вийшла на авансцену, а мисливець би зайняв її місце тільки в третій частині. Тим не менше - можливо, через скандал навколо Руперта Сандерса і Крістен Стюарт - було вирішено форсувати події, і продюсери вирішили відразу обійтися без Білосніжки.

Як би там не було, Universal втретє переглянула свої плани. Крістен Стюарт сказала в інтерв'ю The Playlist, що повернеться до ролі Білосніжки.

"Це буде круто. Я не можу говорити щось ще, тому що мені заборонили. Якось раз я вже проговорилася, що велика ймовірність появи сиквела, і мені сказали:" Ти що, вистачить базікати про це ". Тож тепер я нічого вам не скажу ", - додала Крістен Стюарт.

Правда, темп виробництва проекту навряд чи буде високим, тому що Руперта Сандерса біля керма не буде, і сценариста у фільму після відходу Девіда Коппа теж немає. www.gorlov.biz - Горловка ПуП Земли. Сайт города Горловка

У "Стартреці" буде хеппі-енд?
Переглядів: 1212 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz