Кіно онлайн Четвер, 28.03.2024, 19:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Грудень » 12 » Гленн Клоуз зіграє дружину престарілого рокера
17:13
Гленн Клоуз зіграє дружину престарілого рокера
Гленн Клоуз і Нік Нолті виконають головні ролі в драмі "Always on My Mind" ("Не забуваю"), повідомляється на сайті The Wrap.Нолті зіграє літнього рок-музиканта, який страждає хворобою Альцгеймера. Клоуз виконає роль дружини рокера. Інформації про те, як ще актори будуть зайняті у фільмі, поки немає.

Сценарій нового фільму написав Кріс Д'Аріенцо, він же займеться постановкою картини. Д'Аріенцо відомий як творець мюзиклу "Рок на віки" ("Rock of Ages"), заснованого на піснях рок-груп 1980-х. Прем'єра вистави відбулася в Лос-Анджелесі в 2005 році, з 2009-го постановка демонструється на Бродвеї.

Пізніше на основі мюзиклу Д'Аріенцо був поставлений фільм, в якому знялися Дієго Бонета, Расселл Бренд, Алек Болдуін, Том Круз, Пол Джаматті, Кетрін Зета-Джонс і Малін Акерман. Картина вийшла на екрани в червні 2012 року.

Останньою на сьогоднішній день акторською роботою Гленн Клоуз є головна роль у фільмі 2011 року "Таємничий Альберт Ноббс" ("Albert Nobbs"). Роль принесла актрисі номінацію на "Оскар". Остання стрічка за участю Ніка Нолті також вийшла в 2011 році - це спортивна драма "Воїн" ("Warrior"), в якій актор знявся разом з Джоел Едгертон і Томом Харді. Нужны Искусственные цветы? - заходи на каскад-цветов.рф
Переглядів: 1321 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz