Кіно онлайн П`ятниця, 26.04.2024, 20:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Листопад » 21 » Фільм-номінант на "Оскар" - про китайський Інтернет
11:50
Фільм-номінант на "Оскар" - про китайський Інтернет
Знаменитий китайський кінорежисер Чень Кайге розповів в Гонконгській університеті про свою останній картині, яка викликала широкий суспільний резонанс. Фільм називається «Спіймані в мережу» і номінований на «Оскар».

У стрічці представлений сучасний Китай. Картина оповідає про те, як Інтернет і нинішні суспільні вдачі можуть зруйнувати людське життя. Режисер проливає світло на явище в китайському інтернет-співтоваристві, яке дослівно можна перекласти як «Пошук людської плоті». Це коли хтось використовує мережу з метою насмішок і самосуду, розміщуючи в ній особисту інформацію своєї жертви. Відомо, що такий спосіб застосовували китайські націоналісти з метою репресувати тих китайців, які не дотримувалися лінії правлячої компартії по чутливих для режиму питань, таким, як Тибет.

Чень підкреслює, що кінематографістам треба залишатися вірними собі і ясно розуміти - що саме вони хочуть передати. Як каже режисер, його остання картина - про людяність і необхідності захисту прав громадян.

[Чень Кайге, режисер фільму «Спіймані в мережу»]:
«Ми завжди говорили про те, якого прогресу добився Китай за останні тридцять років. Але поки не будуть гарантовані права людини, не думаю, що ми побачимо реальний прогрес ».

Прем'єра фільму «Спіймані в мережу» в Китаї відбулася 6 липня. У Гонконгу картина буде представлена ​​6 грудня. На премію «Оскар» 2013 стрічка номінована в категорії «Кращий фільм іноземною мовою».

Фан сайт lmfao самый крупный в СНГ
Переглядів: 1249 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz