Кіно онлайн Середа, 24.04.2024, 09:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Листопад » 6 » Федір Бондарчук виступив на захист Сокурова
12:45
Федір Бондарчук виступив на захист Сокурова

Голова ради директорів "Ленфільму" Федір Бондарчук заявив, що не дозволить витіснити режисера Александа Сокурова з кіностудії. Про це повідомляє "Інтерфакс".

У п'ятницю, 2 листопада, стало відомо, що Сокуров вирішив вийти з ради директорів "Ленфільму" і відправив листа відповідного змісту в Міністерство культури РФ. Кінематографіст пояснив свій вчинок тим, що до його думки не прислухаються, тому він вважає, що рада директорів може так само функціонувати і без нього.

Бондарчук вважає, що вчинок Сокурова був продиктований емоціями. "Поки я на посаді голови ради директорів, я не дозволю витіснити Олександра Миколайовича", - заявив він. За словами Бондарчука, він готовий працювати з Сокуровим "за окремою програмою", яка дозволить режисерові уникнути спілкування з "деякими кінематографістами". При цьому Бондарчук додав, що не готовий виконувати абсолютно всі вимоги Сокурова, оскільки "є й інші кінематографісти", з думкою яких треба рахуватися.

Оновлений склад керівництва "Ленфільму" був оголошений в середині жовтня 2012 року. Тоді стало відомо, що Бондарчук стане головою ради директорів студії. Який займав цю посаду раніше Едуард Пічугін був призначений генеральним директором "Ленфільму".

В оновлений рада директорів "Ленфільму" увійшли режисери Олександр Сокуров і Олексій Герман, заступник керівника Росмайна Дмитро пристанських, заступник Міністра культури РФ Іван Демидов, радник Міністра культури Андрій Аристархов, продюсер Сергій Сельянов. Реструктуризація була проведена з метою виведення кіностудії з кризи.

У вересні 2012 року в Москві відбулося громадське обговорення концепцій подальшого розвитку "Ленфільму". Один з варіантів був запропонований діючим на той момент радою директорів студії, другий - Сокуровим і Андрієм Сігле. Громадська рада "Ленфільму" на чолі зі Світланою Кармаліта підтримав концепцію ради директорів. 

 Все новинки кино! Фильмы смотреть онлайн в высоком качестве HD 720p абсолютно бесплатно.
Переглядів: 521 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz