Кіно онлайн П`ятниця, 19.04.2024, 09:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Серпень » 7 » Дженніфер Лоуренс буде отримувати зарплату у 20 раз більше!
15:37
Дженніфер Лоуренс буде отримувати зарплату у 20 раз більше!
Дженніфер Лоуренс найближчим часом укладе угоду зі студією Lionsgate, в рамках якого актриса отримає за зйомки в продовженні "Голодних ігор" ("The Hunger Games") десять мільйонів доларів США. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Як стверджують джерела, близькі до операції, в даний час сторони завершують переговори. Примітно, що десять мільйонів доларів - не остаточна сума. Лоуренс може отримати деякі бонуси, якщо сиквел виявиться успішним у прокаті.

Фільм "Голодні ігри" - екранізація однойменного роману Сьюзен Коллінз. Лоуренс зіграла головну героїню картини - дівчину по імені Кітнісс, яка змушена брати участь у жорстоких змаганнях. Стрічка вийшла на екрани в березні 2012 року і заробила в прокаті більше 683 мільйонів доларів США при бюджеті в 78 мільйонів доларів. Гонорар Лоуренс за зйомки у першому фільмі склав 500 000 доларів (також договором було передбачено бонуси).

Книга Коллінз "Голодні ігри" - перша частина трилогії, до якої також входять "І спалахне полум'я" ("Catching Fire") і "Сойка-пересмешніца" ("Mockingjay"). Lionsgate планує приступити до зйомок фільму, заснованого на другому романі, у вересні 2012 року. У липні стало відомо, що студія має намір зняти на основі оригінальної трилогії чотири картини - "Сойку-пересмешніцу" розіб'ють на дві серії. 

Цікаве:
Переглядів: 2439 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz