Кіно онлайн Субота, 20.04.2024, 17:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 13 » Джейн Фонда постала в ролі Ненсі Рейган
12:36
Джейн Фонда постала в ролі Ненсі Рейган
В інтернеті з'явилося перше зображення Джейн Фонди в ролі Ненсі Рейган. Подивитися повнорозмірну версію знімка можна тут.

Фонду виконує роль колишньої першої леді США в фільмі "Дворецький" ("The Butler"). Самого Рональда Рейгана грає Алан Рікман (він також присутній на знімку). Головним героєм фільму стане Юджин Аллен, чорношкірий дворецький, який пропрацював у Білому домі більше 30 років. Раніше повідомлялося, що цю роль пропонували Форест Уїтакер. Однак тепер сайт IMDb пише, що персонажа Уітакера у фільмі будуть кликати Сесіл Гейнс (Cecil Gaines). Можливо, творці картини вирішили не використовувати справжнє ім'я Аллена.

У фільмі "Дворецький" також зайняті Робін Вільямс, Джон Кьюсак, Лів Шрайбер, Ленні Кравіц, Опра Уїнфрі, Ванесса Редгрейв, Мелісса Лео і Алекс Петтіфер. Режисером фільму є Лі Деніелс (продюсер випущеного в 2001 році "Балу монстрів").

Точна дата виходу "Дворецького" ​​поки не називається. Передбачається, що стрічку випустять в прокат в 2013 році.
Советую почитать отличные смешные и уникальные анекдоты на развлекательном блоге babyspok.ru! А посмотреть индийские фильмы новинки новинки фильмы hd торрент можно на kinoska.ru.
Переглядів: 1583 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz