Кіно онлайн Четвер, 25.04.2024, 03:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Грудень » 26 » Constantin Film екранізує Втікачів Нілу Шустермана
13:56
Constantin Film екранізує Втікачів Нілу Шустермана
Через п'ять років після виходу антиутопічний роману Ніла Шустермана "Втікачі" (Гості), кінокомпанія Constantin Film розглянула в ньому голлівудський потенціал і закупила права на екранізацію.

Леденить кров сюжет живописує життя підлітків в США після Другої громадянської війни, де заборонені аборти, зате процедура отримання органів для трансплантації спрощена донезмоги. Батьки повністю контролюють життя своїх дітей до досягнення ними повноліття і мають право здавати обридлих нащадків у спецтабору, де тих професійно оброблять на запчастини. Головних героїв - Коннора, Ріса і Льва, від яких всі відмовилися, чекає та ж незавидна доля. Не бажаючи бути «розібраної» на органи, приречена трійця збігає по дорозі до табору та намагається вижити на нелегальному становищі. У хлопців немає жодних громадянських прав: їх не тільки шукає поліція, але й може здати расчленітелям будь зустрічний ... І все ж втікачі вирішують поборотися з системою.

Автор роману вже встиг написати продовження під назвою "Роз'єднані" (Unwholly, вийшов з друку в липні цього року) і обіцяє у 2013-му випустити третю частину - "Обездушенние" (Unsouled), так що майбутня стрічка має всі шанси розгорнутися у франшизу. Справа "Голодних ігор" живе і перемагає? .. Вот где можно недорого купить акустическую гитару: http://gitarre.ru/akusticheskie-gitary
Переглядів: 1342 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz