Кіно онлайн Четвер, 02.05.2024, 19:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Комітет Держдуми з культури представив перші пропозиції до нової редакції федерального закону «Про кіно». Кінематографісти відреагували черговою порцією заяв про шкоду «неконтрольованого інтернету».
29 тра
вня в Державній думі пройшли парламентські слухання щодо законодавчого забезпечення розвитку російського кінематографу. Представникам кінобізнесу, парламентаріям і чиновникам були представлені узгоджені в комітеті пропозиції по новому федеральному закону «Про кіно». Стосуються вони, в основному, фінансового забезпечення та повернення 4 млрд рублів, які щорічно вкладаються у вітчизняний кінематограф. З доповіддю по цим пропозиціям виступив заступник голови комітету, народний артист Росії, режисер Володимир Бортко.

«Частка американського кіно в нашому прокаті збільшується рік від року, і з цим треба щось робити», - заявив Бортко.

За його словами, на шляху до виробництва якісного кінематографу в Росії стоять кілька перешкод. Перше з них - це неможливість ... Читати далі »
Переглядів: 455 | Додав: JIexa | Дата: 30.05.2012 | Коментарі (0)

Бредлі Купер зіграє Кріса Кайла, одного мул кращих снайперів в історії американських збройних сил, на рахунку якого більше 150 підтверджених ліквідацій.

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, фільм буде заснований на мемуарах колишнього "морського котика", який служив у ВМС США з 1999 по 2009 рік.

У середовищі іракських бойовиків він отримав прізвисько Шайтан (диявол), і за його голову терористами була призначена велика нагорода. Так, у Фаллуджі, виконуючи відповідальне завдання, Кайл вразив ціль з відстані в 2000 метрів. А в Рамаді йому довелося відкласти свою гвинтівку і відбиватися від виявили його укриття бойовиків за допомогою пістолета. Він був двічі поранений в боях і втратив декількох близьких друзів.

Фінансувати проект буде кінокомпанія Warner Bros. Знімальний графік картини поки не уточнюється.
Переглядів: 429 | Додав: JIexa | Дата: 28.05.2012 | Коментарі (0)

Тімо Вуоренсола, постановник фільму "Залізне небо", що розповідає про вторгнення нацистів з Місяця, екранізує популярну графічну новелу "Я вбив Адольфа Гітлера". Про це повідомляє ресурс Twitch. Дія новели відбувається в виконаному насильства світі, в якому практично будь-який конфлікт, у тому числі побутової, вирішується залученням найманих вбивць. Один з них отримує секретне завдання: відправитися в минуле, щоб знищити Адольфа Гітлера, через який світ і виявився повкидають в пучину постійних вбивств. Головний герой потрапляє в 1938 рік, однак Гітлеру вдається вислизнути і переміститися в майбутнє, в створену ним реальність. Не ім'я можливості скористатися машиною часу, герой змушений чекати десятиліття, щоб знову опинитися в своєму часі, знайти Гітлера і виконати замовлення. Зйомки картини стартують на початку 2013 року. Прокатний графік поки не уточнюється.
Переглядів: 440 | Додав: JIexa | Дата: 28.05.2012 | Коментарі (0)

Фільм "Люди в чорному 3" став лідером північноамериканського прокату в перші ж вихідні після прем'єри. Як повідомляє сайт BoxOfficeMojo, нові пригоди агентів секретного підрозділу, що спеціалізується на інопланетних формах життя, за уїк-енд 25-27 травня заробили 55 мільйонів доларів. 

 На друге місце після трьох тижнів лідерства опустилися "Месники" - ще один фільм, в якому Землю рятують від зовнішньої загрози. Ця стрічка зібрала за вихідні майже 37 мільйонів доларів (усього 513 700 000 за чотири тижні в прокаті). 

 На третьому рядку опинився "Морський бій" з 10,8 мільйона доларів (всього 44,3 мільйона).

 
Переглядів: 398 | Додав: JIexa | Дата: 28.05.2012 | Коментарі (0)

На 65-му Каннському фестивалі вручили призи. За другий фільм поспіль "Золоту пальмову гілку" отримав австрієць Міхаель Ханеке - журі назвало найкращим його картину "Любов". Про це та інші лауреатів розповідає кореспондент радіо "Вести ФМ" Антон Долін.

Тепер австрієць Міхаель Ханеке, якого все частіше називають генієм, приєднається до елітного клубу двічі лауреатів вищої каннської нагороди, "Золотої пальмової гілки". У цьому списку вже Френсіс Форд Коппола та Білле Аугуст, Емір Кустуріца та брати Дарденни, а також покійний Сехей Імамура. Важливіше те, що Ханеке отримав призи за два фільми поспіль: три роки тому - за феноменальну "Білу стрічку", а тепер - за абсолютно іншу, камерну і несамовиту драму про двох старих-подружжі "Любов". Доживши до сімдесяти років, Ханеке відчув, що готовий зробити подібну картину.
Переглядів: 387 | Додав: JIexa | Дата: 28.05.2012 | Коментарі (0)

У серпні 2011 р. російський режисер Юрій Мороз повідомив про те, що планує зайнятися новою екранізацією класики радянської фантастики «Людина-амфібія». Весь цей час проект з робочою назвою «Іхтіандр *» існував виключно на папері, однак, 20 травня стало відомо про те, що кіноверсія не просто побачить світло, а й стане міжнародною продукцією. Варто зазначити, що звернення до творчості Бєляєва не завжди стають успішними. Проект «Бєляєв», який курувала Олена Яцура, канув в лихоліття. Також залишається невідомою доля анімаційної стрічки «Остання людина з Атлантиди» - вільної екранізації «Людини-амфібії», яку здійснив Олександр Атанесян.
Переглядів: 510 | Додав: JIexa | Дата: 24.05.2012 | Коментарі (0)

Організатори фестивалю екологічного кіно "Н2О", який пройде в Москві з 24 по 27 травня, збираються обмінювати неекономічні лампи розжарювання на енергозберігаючі лампи на відкритті фестивалю, йдеться в інформації, розміщеної на сайті заходу. 

 Третій фестиваль "Н2О", присвячений оголошеному ООН Міжнародного року стійкої енергетики, пройде в Москві в кінотеатрі "35мм". 


 "Ми не тільки говоримо про енергозбереження з екрану кінозалу, а й діємо. 24 травня на відкритті фестивалю" H20 "в кінотеатрі" 35мм "у вас буде можливість обміняти старі лампи розжарювання на нові енергозберігаючі лампи. Чому енергозберігаючі лампи більш екологічні? Вони скорочують витрати на електрику на 80%, а значить, бережуть ресурси нашої планети ", - заявляють організатори фестивалю. 

На площі перед кінотеатром, як зазначають організатори, можна буде з ... Читати далі »
Переглядів: 445 | Додав: JIexa | Дата: 24.05.2012 | Коментарі (0)

Компанія Walt Disney заморозила проект з робочою назвою "Орден семи", який повинен був стати ще однією версією популярної казки про Білосніжку. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, причиною зупинки всіх робіт стала бюджетна криза. Керівництво студії наполягає на значному скороченні виробничих витрат. Сюжет картини повинен був будуватися навколо якоїсь англійки, що опинилася в Китаї в середині 19-го сторіччя. 

У повному небезпек подорож героїню охороняє інтернаціональний загін, що складаються з семи найкращих воїнів. Передбачалося, що головну роль зіграє актриса Сірша Ронан. Постановником поки числиться Майкл Грейс. Подальша доля проекту невідома.
Переглядів: 408 | Додав: JIexa | Дата: 24.05.2012 | Коментарі (0)

У соціальній мережі "Вконтакте" з'явилася група під назвою "ми проти гей-параду в Києві". У ній реєструються всі противники проведення цього заходу в столиці України. Нагадаємо, що гей-парад в Києві відбудеться 20 травня. У групі опубліковано оголошення про те, що потрібні міцні чоловіки для перешкоди ходи сексуальних меншин. 

У цій групі вже зареєстровано більше трьох тисяч чоловік, що означає, що цілком вірогідні конфлікти між сексуальними «більшовиками і меншовиками».
Переглядів: 545 | Додав: JIexa | Дата: 21.05.2012 | Коментарі (0)

У Каннах всупереч негоді продовжує свою роботу 65-й за рахунком міжнародний кінофестиваль. Перед показом стрічки Міхаеля Ханеке "Любов" акторам довелося з'явитися на червоній доріжці з парасолями. Особлива прем'єра відбулася тим часом у місцевому єврейському культурному центрі. Там французький письменник і громадський діяч Марек Хальтер представив документальний телефільм "Біробіджан, Біробіджан". Це спільний проект каналу "Росія" і Французької національної телемовлення мережі.

У ці дні в Каннах червоні килимові доріжки не тільки біля Палацу Фестивалів. У місцевому єврейському культурному центрі своя прем'єра: французький письменник і філософ Марек Хальтер представляє фільм про місто на російському Далекому Сході, який сам автор називає "Атлантидою". В атласах ж ім'я його - Біробіджан, столиця Єврейської автономної області і єдине місце в світі, де майже забутий всюди мова ідиш має офіційний статус.

... Читати далі »
Переглядів: 496 | Додав: JIexa | Дата: 21.05.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz