Кіно онлайн П`ятниця, 29.03.2024, 13:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 13
Дебютна повнометражна стрічка Стенлі Кубріка "Страх і жадання" ("Fear and Desire") буде вперше видана на фізичних носіях, повідомляє Empire.Кубрік працював над фільмом в якості режисера, продюсера, оператора і монтажера. Бюджет проекту склав близько десяти тисяч доларів. Мова в картині йде про чотирьох солдатів, які опинилися в тилу ворога (про який саме військовому конфлікті йдеться, у фільмі не уточнюється).

Стрічка "Страх і жадання" була вперше представлена ​​глядачам в 1953 році. Потім довгий час вважалося, що якісних копій фільму не збереглося. За чутками, сам Кубрик був незадоволений картиною і намагався скупити всі її існуючі копії, щоб не дати можливість глядачам побачити "Страх і прагнення". Режисер називав свою дебютну повнометражку "невмілим аматорським кіноупражненіем".

За наявними даними, оригінальний нега ... Читати далі »
Переглядів: 1161 | Додав: JIexa | Дата: 13.09.2012 | Коментарі (1)

Фантастична стрічка "Москва 2017" (оригінальна назва - "Branded") стала лідером російського прокату за підсумками вікенду 6 - 9 вересня. Про це повідомляє "Бюлетень кінопрокатника".

За чотири дні картина заробила 63,5 мільйона рублів (близько двох мільйонів доларів США). Фільм став спільним американо-російським проектом, його постановкою займалися два режисери - Джеймі Бредшоу і Олександр Дулерайн. Головного героя, персонажа на ім'я Міша Галкін, зіграв британський актор Ед Стоппард.

На другому місці за зборами за минулі вихідні опинилася комедія "холостячки" ("Bachelorette") Леслі Хедланда. Стрічка заробила 46 мільйонів рублів (1,4 мільйона доларів).

Третій рядок займає бойовик "Еволюція Борна" ("The Bourne Legacy"), що зібрав 45,3 мільйона рублів (трохи менше 1,4 мільйона доларів). Тиждень тому цей фільм був лідером російського прокату
Ф ... Читати далі »
Переглядів: 1904 | Додав: JIexa | Дата: 13.09.2012 | Коментарі (0)

Вігго Мортенсен може зіграти Доктора Стрендж у фільмі "Тор 2: Темний світ", а потім знятися в окремій картині, присвяченій вже безпосередньо цьому популярному персонажу коміксів Marvel.

Про це з посиланням на свої джерела повідомляє ресурс The Playlist. Утверждется, що відповідні переговори з актором вже відбулися, але їх результат поки невідомий.

Варто відзначити, що раніше Мортенсен відкинув пропозиції зіграти в двох проектах, один з яких також заснований на коміксах - "Людину із сталі" і "Білосніжка і мисливець".

Нагадаємо, що Доктор Стрендж у всесвіті Marvel - колишній нейрохірург, який в результаті важкої аварії отримує важкі поранення рук, що ставить хрест на його медичній практиці. Він відправляється в мандрівку, прагнучи осягнути таємниці магії, і незабаром стає одним з наймогутніших чарівників Землі.
Читаем так же про строительство частного жилого ... Читати далі »
Переглядів: 2027 | Додав: JIexa | Дата: 13.09.2012 | Коментарі (0)

В інтернеті з'явилося перше зображення Джейн Фонди в ролі Ненсі Рейган. Подивитися повнорозмірну версію знімка можна тут.

Фонду виконує роль колишньої першої леді США в фільмі "Дворецький" ("The Butler"). Самого Рональда Рейгана грає Алан Рікман (він також присутній на знімку). Головним героєм фільму стане Юджин Аллен, чорношкірий дворецький, який пропрацював у Білому домі більше 30 років. Раніше повідомлялося, що цю роль пропонували Форест Уїтакер. Однак тепер сайт IMDb пише, що персонажа Уітакера у фільмі будуть кликати Сесіл Гейнс (Cecil Gaines). Можливо, творці картини вирішили не використовувати справжнє ім'я Аллена.

У фільмі "Дворецький" також зайняті Робін Вільямс, Джон Кьюсак, Лів Шрайбер, Ленні Кравіц, Опра Уїнфрі, Ванесса Редгрейв, Мелісса Лео і Алекс Петтіфер. Режисером фільму є Лі Деніелс (продюсер випущеного в 2001 ... Читати далі »
Переглядів: 1579 | Додав: JIexa | Дата: 13.09.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz