Кіно онлайн Четвер, 25.04.2024, 00:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Серпень » 07
У суботу, 4 серпня, актриса Наталі Портман зареєструвала шлюб з хореографом і танцівником Бенджаміном Мілльпье, повідомляє E! Online.

   
Портман і Мілльпье познайомилися під час зйомок фільму Даррена Аронофскі "Чорний лебідь". Актриса виконувала в картині головну роль (ця робота принесла їй перший "Оскар" в кар'єрі). Мілльпье брав участь у зйомках в якості хореографа. Про роман і заручини Мілльпье і Портман стало відомо в грудні 2010 року. Тоді ж актриса оголосила про те, що вагітна. В середині червня 2011-го у пари з'явилася дитина - син, якого назвали Алеф. 

На той момент ніякої інформації про те, коли Мілльпье і Портман мають намір одружитися, не було. Весілля Портман і Мілльпье стала "засекреченим" заходом. Відомо, що церемонія відбулася на каліфорнійському узбер ... Читати далі »
Переглядів: 458 | Додав: JIexa | Дата: 07.08.2012 | Коментарі (0)

Коен - найбільш ймовірний претендент на роль Фредді Меркьюрі у фільмі про життя лідера Queen.

Творець "Бората" і "Диктатора" британський комік Саша Барон Коен планує взятися за фільм-пародію на пригоди Джеймса Бонда. За сюжетом якийсь шпигун вдаряється в бігу разом з недавно знайденим братом, "ідіотом і футбольним хуліганом".

Британський комік Саша Барон Коен може зіграти таємного агента в комедії-пародії на фільми з Джеймсом Бондом.

Коен і сценарист Філ Джонстон подали заявку студії Paramount, в якій мова йде про шпигуна "як Бонд", вимушеному пуститися в бігу "разом з братом, ідіотом і футбольним хуліганом", повідомляє The Hollywood Reporter.
Цікаве: 
Переглядів: 2128 | Додав: JIexa | Дата: 07.08.2012 | Коментарі (0)

Дженніфер Лоуренс найближчим часом укладе угоду зі студією Lionsgate, в рамках якого актриса отримає за зйомки в продовженні "Голодних ігор" ("The Hunger Games") десять мільйонів доларів США. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Як стверджують джерела, близькі до операції, в даний час сторони завершують переговори. Примітно, що десять мільйонів доларів - не остаточна сума. Лоуренс може отримати деякі бонуси, якщо сиквел виявиться успішним у прокаті.

Фільм "Голодні ігри" - екранізація однойменного роману Сьюзен Коллінз. Лоуренс зіграла головну героїню картини - дівчину по імені Кітнісс, яка змушена брати участь у жорстоких змаганнях. Стрічка вийшла на екрани в березні 2012 року і заробила в прокаті більше 683 мільйонів доларів США при бюджеті в 78 мільйонів доларів. Гонорар Лоуренс за зйомки у першому фільмі склав 500 000 доларів (також договором було передбачено бонуси).

Книга Колл ... Читати далі »
Переглядів: 2439 | Додав: JIexa | Дата: 07.08.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz