Кіно онлайн Четвер, 25.04.2024, 10:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Грудень » 03
У Нью-Йорку заарештовано актриса Ліндсі Лохан. Як повідомляє ресурс TMZ, вона була затримана поліцією за побиття жінки.

Інцидент стався в нічному клубі Club Avenue. Не поділивши щось із відвідувачкою за сусіднім столиком, актриса вдарила свою опонентку по обличчю. Свідки стверджують, що перед тим, як суперечка перейшла у стадію рукоприкладства, Лохан вигукнула "Звільни мені простір".

Постраждала викликала правоохоронців, яким довелося наздоганяти машину, на якій актриса покинула місце події. Їй були пред'явлені звинувачення в нападі. Найближчим часом має відбутися суд, який визначить ступінь провини актриси.

Якщо вона буде визнана винною, це буде розцінюватися як порушення умов випробувального терміну, що може спричинити за собою тюремне ув'язнення.

Нагадаємо, що раніше Ліндсі Лохан були також пред'явлені звинувачення в обмані слідчих, які займалися справою про ДТП, в якій потрапила ... Читати далі »
Переглядів: 833 | Додав: JIexa | Дата: 03.12.2012 | Коментарі (0)

Німецькі кінематографісти задумали нових художній фільм, що розповідає про життя Анни Франк, повідомляє The Hollywood Reporter. Зйомки будуть здійснюватися за підтримки швейцарського фонду Ганни Франк.Ні режисер проекту, ні актори на головні ролі поки не вибрані. При цьому передбачається, що зйомки фільму почнуться в 2013 році.

Анна Франк - єврейська дівчинка, разом з родичами ховатися в підпіллі в Амстердамі з 1942 по 1944 рік. Потім родина була виявлена. Ганна потрапила в концтабір, де померла від тифу в 1945 році. Їй було 15 років. У 1942-1944 роках дівчинка вела щоденник, який пізніше був опублікований.

В основу нового фільму буде покладено не тільки сам щоденник, але і різні документи, що мають відношення до родичів Ганни. Сценарій картини напише Фред Брайнерсдорфер (Fred Breinersdorfer). Раніше він працював ... Читати далі »
Переглядів: 544 | Додав: JIexa | Дата: 03.12.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz