Кіно онлайн П`ятниця, 19.04.2024, 02:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Грудень » 26
айбільше число священних критичних тварин дісталося «Фаусту»: за чоловічу роль другого плану (Антон Адасінський), за сценарій (Юрій Арабов), за режисуру (Олександр Сокуров) та як кращому фільму (разом з режисером приз отримав продюсер Андрій Сігле). Два «Слона» відійшли до фільму Василя Сигарева «Жити»: за роботу оператора (Алішер Хамідходжаев) і за жіночу роль другого плану (Ольга Лаптєва). Молоді критики, у розпорядження яких відтепер виділений один «Білий слон», визнали кращим фільмом «Я теж хочу» Олексія Балабанова.

«Білий слон» за найкращу роботу художника присуджений Сергію Февралеву («Орда»), за кращу музику - Анджей Петрас («Оповідання»), за кращу головну жіночу роль - Марії Шалаєвої («Я буду поруч»), за кращу головну чоловічу роль - Володимиру Свірський («В тумані»). Кращим дебютом визнано фільм Георгія Параджанова «Усі пішли», кращим документальним фільмом - «Антиподи» Віктора Косаківського, кращим анімаційним - «Пішта їде» Соні Кендела. Премії і ... Читати далі »
Переглядів: 860 | Додав: JIexa | Дата: 26.12.2012 | Коментарі (0)

У середині травня Ілай Рот оголосив у Каннах, що має намір зняти хоррор-триллер під назвою "Зелене пекло" (The Green Inferno), сценарій якого написав спільно з Гільєрмо Амоедо - скріптрайтером спродюсований ним трилера "Землетрус". Сказано - зроблено: сьогодні режисер вже рапортує в своєму твіттері, що завершив зйомки. В знак доказу Рот вивісив онлайн фото з останнього знімального дня.

Нагадаємо, картина про мандрівної групі філантропів, літак яких зазнав аварії в перуанських нетрях. Гуманісти, що потрапили в лапи до дикунів-людожерів, змушені терміново переглянути свої ідеалістичні погляди і спробувати придумати якийсь вихід із ситуації, перш ніж від них залишаться одні кістки ...

У фільмі, сюжет якого автору навіяли людожерські шедеври Антоніо клімату і Руджеро Деодато, знімалися Деріл Сабара, Кербі Блісс Блентон, Сэм Никель и ... Читати далі »
Переглядів: 1050 | Додав: JIexa | Дата: 26.12.2012 | Коментарі (0)

Через п'ять років після виходу антиутопічний роману Ніла Шустермана "Втікачі" (Гості), кінокомпанія Constantin Film розглянула в ньому голлівудський потенціал і закупила права на екранізацію.

Леденить кров сюжет живописує життя підлітків в США після Другої громадянської війни, де заборонені аборти, зате процедура отримання органів для трансплантації спрощена донезмоги. Батьки повністю контролюють життя своїх дітей до досягнення ними повноліття і мають право здавати обридлих нащадків у спецтабору, де тих професійно оброблять на запчастини. Головних героїв - Коннора, Ріса і Льва, від яких всі відмовилися, чекає та ж незавидна доля. Не бажаючи бути «розібраної» на органи, приречена трійця збігає по дорозі до табору та намагається вижити на нелегальному становищі. У хлопців немає жодних громадянських прав: їх не тільки шукає поліція, але й може здати расчленітелям будь зустрічний ... І все ж втікачі вирішують поборотися з системою.

< ... Читати далі »
Переглядів: 1341 | Додав: JIexa | Дата: 26.12.2012 | Коментарі (0)

Ще в червні стало відомо, що Universal зробить "Білосніжку і мисливця" франшизою. Спочатку студія планувала продовжити історію мисливця, і головним героєм повинен був стати персонаж Кріс Хемсворт.

Однак перехід хотіли зробити плавним: Білосніжка б знов вийшла на авансцену, а мисливець би зайняв її місце тільки в третій частині. Тим не менше - можливо, через скандал навколо Руперта Сандерса і Крістен Стюарт - було вирішено форсувати події, і продюсери вирішили відразу обійтися без Білосніжки.

Як би там не було, Universal втретє переглянула свої плани. Крістен Стюарт сказала в інтерв'ю The Playlist, що повернеться до ролі Білосніжки.

"Це буде круто. Я не можу говорити щось ще, тому що мені заборонили. Якось раз я вже проговорилася, що велика ймовірність появи с ... Читати далі »
Переглядів: 1216 | Додав: JIexa | Дата: 26.12.2012 | Коментарі (0)

"Стартрек" вийде в прокат тільки навесні, але особливо допитливі розуми, понишпорив по інтернету, почитавши інтерв'ю та дослідивши всесвіт "Star Trek", вже зараз можуть передбачити деякі сюжетні повороти; режисер картини не проти і навіть сам підкидає ідеї, як буде розвиватися сюжет .
стартрек
У недавньому інтерв'ю Джей Джей Абрамс побіжно згадав про кінцівці фільму і розповів про лиходії - Джона Харрісона у виконанні Бенедикта Камбербетч.

"Щоб подивитися другу частину, необов'язково знати, як все було в першій, - розповідає Абрамс. - Герої фільму - група людей, яка зібралася разом для боротьби зі зловісною силою. Ім'я їй - Джон Харрісон, і він, ніби як, звичайний хлопець із Зіркового флоту, а проти всіх він налаштований за своїми мотивами. Ще у нього є свій таємний план. Після двох руйнівних атак на Лондон і США, ... Читати далі »
Переглядів: 809 | Додав: JIexa | Дата: 26.12.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz