Кіно онлайн Четвер, 28.03.2024, 13:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Грудень » 12
Національна асоціація сприяння прогресу кольорового населення в США оголосила повний список номінантів своєї щорічної премії. Нас, як шанувальників серіалу theNewsroom привернула номінація «Кращий актор другого плану в драматичному серіалі», адже тільки в перерахуванні змагаються за неї акторів можна побачити знайому назву.

Знайомлячись з номінантами, думаю, багато шанувальників інтелектуальних серіалів відчувають змішані почуття. Адже за престижну нагороду борються Дев Патель, якого пропонується нагородити за втілення образу блогера і журналіста Ніла «Пенджабу» Сампата з «Новин» та Омар Еппс, він же доктор Форман з «HouseM. D. ».

Привертають увагу й інші конкуренти цих блискучих образів і акторів - Кларк Пітерс, за роль Альберта Ламброуза в драмі «Трім» про наслідки урагану Катріна, Рокмонд Данбар в образі шерифа Рузвельта з «Синів Анархії», а також Роккі Керролл в ролі Леона Венсен, директора NSIC - Морський поліції ... Читати далі »
Переглядів: 1336 | Додав: JIexa | Дата: 12.12.2012 | Коментарі (0)

Гленн Клоуз і Нік Нолті виконають головні ролі в драмі "Always on My Mind" ("Не забуваю"), повідомляється на сайті The Wrap.Нолті зіграє літнього рок-музиканта, який страждає хворобою Альцгеймера. Клоуз виконає роль дружини рокера. Інформації про те, як ще актори будуть зайняті у фільмі, поки немає.

Сценарій нового фільму написав Кріс Д'Аріенцо, він же займеться постановкою картини. Д'Аріенцо відомий як творець мюзиклу "Рок на віки" ("Rock of Ages"), заснованого на піснях рок-груп 1980-х. Прем'єра вистави відбулася в Лос-Анджелесі в 2005 році, з 2009-го постановка демонструється на Бродвеї.

Пізніше на основі мюзиклу Д'Аріенцо був поставлений фільм, в якому знялися Дієго Бонета, Расселл Бренд, Алек Болдуін, Том Круз, Пол Джаматті, Кетрін Зета-Джонс і Малін Акерман. Картина вийшла на екрани в червні 2012 року.

Останньою на сьогоднішній день акторською роботою Гленн ... Читати далі »
Переглядів: 1320 | Додав: JIexa | Дата: 12.12.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz