Кіно онлайн Неділя, 05.05.2024, 19:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Травень » 30
На 65-му Каннському фестивалі вручили призи. За другий фільм поспіль "Золоту пальмову гілку" отримав австрієць Міхаель Ханеке - журі назвало найкращим його картину "Любов". Про це та інші лауреатів розповідає кореспондент радіо "Вести ФМ" Антон Долін.

Тепер австрієць Міхаель Ханеке, якого все частіше називають генієм, приєднається до елітного клубу двічі лауреатів вищої каннської нагороди, "Золотої пальмової гілки". У цьому списку вже Френсіс Форд Коппола та Білле Аугуст, Емір Кустуріца та брати Дарденни, а також покійний Сехей Імамура. Важливіше те, що Ханеке отримав призи за два фільми поспіль: три роки тому - за феноменальну "Білу стрічку", а тепер - за абсолютно іншу, камерну і несамовиту драму про двох старих-подружжі "Любов". Доживши до сімдесяти років, Ханеке відчув, що готовий зробити подібну картину.

"Коли ти досягаєш певного віку, переживання коханої людини стаю ... Читати далі »
Переглядів: 463 | Додав: JIexa | Дата: 30.05.2012 | Коментарі (0)

Російські креативні агентства з середини травня почали представляти роботи, які вони відправили на фестиваль "Каннські леви" 2012 року. Так, 28 травня портал AdMe повідомив, що агентство BBDO Moscow представило серію принтів, посланих до Канн в номінації номінації Press і Outdoor Lions (реклама в пресі і зовнішня реклама).

Серія принтів зроблена для фонду захисту навколишнього середовища WWF і називається "One". На чорно-білих плакатах кампанії зображені вимираючі тварини, "складені" з континентів.

BBDO Moscow поки не представило інші роботи, які будуть боротися за призові місця на "Каннських левах".

Агентства тільки починають показувати кейси, які вони відправили на премію. Наприклад Ogilvy & Mather Moscow представить в "Каннах" рекламну кампанію засоби проти порушення ерекції, що представляє собою серію вірусних роликів про чоловіка з незвичайною анатомічною особливістю.

"Ленте.ру" також стало відомо, що компанія Leo Burnett Russia пр ... Читати далі »
Переглядів: 472 | Додав: JIexa | Дата: 30.05.2012 | Коментарі (0)

У Тайвані випустили анімаційний фільм на основі біографії президента: за сюжетом наркоман-Обама розкурює заборонені речовини в компанії друзів.

Тайванська компанія Next Media Animation зняла мультфільм, в якому інсценовані моменти бурхливої ​​юності майбутнього президента США. Аніматори взяли за основу недавно вийшла книгу Девіда Маранісса "Барак Обама. Історія", де автор розкриває шокуючі подробиці з життя першої особи країни.

За сюжетом анімаційного фільму, втомлений від важкої роботи Барак Обама засинає і в стані наркотичного сп'яніння повертається в минуле, де він разом зі своїми студентськими товаришами з "Чумової банди" (група старшокласників, ватажком якої був сам президент - Прим.ред.) Курить заборонені речовини прямо в шкільному автобусі під назвою Choomwagon.

Компанія колишніх однокласників передає по колу трубку для розкурювання марихуани. Через кілька хвилин президент прокидається в Білому домі, де він стикається зі своєю дружиною Мі ... Читати далі »
Переглядів: 495 | Додав: JIexa | Дата: 30.05.2012 | Коментарі (0)

У вівторок, 27 травня, в Токіо на 101-му році життя помер японський сценарист і режисер Кането Синдо. Про це повідомляє Kyodo News. Про причини смерті кінематографіста нічого не повідомляється. Також поки не називаються час і місце похорону.

Кането Синдо, учителем якого був японський кінематографіст Кендзі Мідзогуті, дебютував як режисер в 1951 році. Його першою роботою стала стрічка "Повість про кохану дружину" ("Aisai monogatari"). 


Одна з найвідоміших картин Синдо - фільм 1952 року "Діти Хіросіми" (сам кінематографіст народився в цьому місті). Кането Синдо тричі удостоювався основної нагороди Московського Міжнародного кінофестивалю. Преміями були відзначені фільми "Голий острів" (1961), "Сьогодні жити, померти завтра" (1971) і "Спрага життя" (1999). В останній раз Синдо брав участь в ММКФ в 2011 році. Його стрічка ... Читати далі »
Переглядів: 465 | Додав: JIexa | Дата: 30.05.2012 | Коментарі (0)

Комітет Держдуми з культури представив перші пропозиції до нової редакції федерального закону «Про кіно». Кінематографісти відреагували черговою порцією заяв про шкоду «неконтрольованого інтернету».
29 тра
вня в Державній думі пройшли парламентські слухання щодо законодавчого забезпечення розвитку російського кінематографу. Представникам кінобізнесу, парламентаріям і чиновникам були представлені узгоджені в комітеті пропозиції по новому федеральному закону «Про кіно». Стосуються вони, в основному, фінансового забезпечення та повернення 4 млрд рублів, які щорічно вкладаються у вітчизняний кінематограф. З доповіддю по цим пропозиціям виступив заступник голови комітету, народний артист Росії, режисер Володимир Бортко.

«Частка американського кіно в нашому прокаті збільшується рік від року, і з цим треба щось робити», - заявив Бортко.

За його словами, на шляху до виробництва якісного кінематографу в Росії стоять кілька перешкод. Перше з них - це неможливість ... Читати далі »
Переглядів: 455 | Додав: JIexa | Дата: 30.05.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz