Кіно онлайн Неділя, 05.05.2024, 19:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Друзі
ля ля ля
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Травень » 24
У серпні 2011 р. російський режисер Юрій Мороз повідомив про те, що планує зайнятися новою екранізацією класики радянської фантастики «Людина-амфібія». Весь цей час проект з робочою назвою «Іхтіандр *» існував виключно на папері, однак, 20 травня стало відомо про те, що кіноверсія не просто побачить світло, а й стане міжнародною продукцією. Варто зазначити, що звернення до творчості Бєляєва не завжди стають успішними. Проект «Бєляєв», який курувала Олена Яцура, канув в лихоліття. Також залишається невідомою доля анімаційної стрічки «Остання людина з Атлантиди» - вільної екранізації «Людини-амфібії», яку здійснив Олександр Атанесян.
Переглядів: 510 | Додав: JIexa | Дата: 24.05.2012 | Коментарі (0)

Організатори фестивалю екологічного кіно "Н2О", який пройде в Москві з 24 по 27 травня, збираються обмінювати неекономічні лампи розжарювання на енергозберігаючі лампи на відкритті фестивалю, йдеться в інформації, розміщеної на сайті заходу. 

 Третій фестиваль "Н2О", присвячений оголошеному ООН Міжнародного року стійкої енергетики, пройде в Москві в кінотеатрі "35мм". 


 "Ми не тільки говоримо про енергозбереження з екрану кінозалу, а й діємо. 24 травня на відкритті фестивалю" H20 "в кінотеатрі" 35мм "у вас буде можливість обміняти старі лампи розжарювання на нові енергозберігаючі лампи. Чому енергозберігаючі лампи більш екологічні? Вони скорочують витрати на електрику на 80%, а значить, бережуть ресурси нашої планети ", - заявляють організатори фестивалю. 

На площі перед кінотеатром, як зазначають організатори, можна буде з ... Читати далі »
Переглядів: 445 | Додав: JIexa | Дата: 24.05.2012 | Коментарі (0)

Компанія Walt Disney заморозила проект з робочою назвою "Орден семи", який повинен був стати ще однією версією популярної казки про Білосніжку. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, причиною зупинки всіх робіт стала бюджетна криза. Керівництво студії наполягає на значному скороченні виробничих витрат. Сюжет картини повинен був будуватися навколо якоїсь англійки, що опинилася в Китаї в середині 19-го сторіччя. 

У повному небезпек подорож героїню охороняє інтернаціональний загін, що складаються з семи найкращих воїнів. Передбачалося, що головну роль зіграє актриса Сірша Ронан. Постановником поки числиться Майкл Грейс. Подальша доля проекту невідома.
Переглядів: 408 | Додав: JIexa | Дата: 24.05.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz